Yritysyhteistyön muodot

Opiskelijat tekevät opintojensa yhteydessä yritysyhteistyötä, josta on konkreettista hyötyä yritykselle. Yritys tai yhteisö voi kehittää toimintaansa mm. opinnäytteiden, harjoittelujen ja opiskelijaprojektien muodossa.
Kuva
Medianomi

Opiskelijaprojektit

Uusia ideoita ja ratkaisuja työelämän todelliseen tarpeeseen! 

Opiskelijaprojektit avaavat yrityksille mainion tilaisuuden saada opiskelijoita suunnittelemaan ja toteuttamaan pienimuotoisia kehittämiscaseja.

Kuva
LAMK

Harjoittelu

Harjoittelija on hyvä vaihtoehto, kun haluat kehittää yrityksesi toimintaa, mutta aikaa tai resursseja ei löydy. Saat opiskelijalta arvokkaan työpanoksen, uusinta osaamista ja tuoreita näkökulmia liiketoimintaasi. 

Kuva
LAMK

Opinnäytetyö

Opiskelijamme toteuttavat opinnäytetöitä yhteistyössä työelämän kanssa liittyen todelliseen kehittämistarpeeseen. Opinnäytetyön tuloksena yrityksesi saa konkreettisia ratkaisuehdotuksia, ulkopuolisen tuoreen näkökulman ja uusinta ajankohtaista tietoa.

Kuva
LAMK

Tapahtumayhteistyö

​​​​LA​MK Events toimii Lahden ammattikorkeakoulun tapahtumatoiminnan sekä alueellisen tapahtumayhteistyön koordinaattorina. Olemme yhteistyökumppani erilaisissa tapahtumaprojekteissa, hankkeissa ja tapahtumien kehittämiseen liittyvissä kokonaisuuksissa. 

Kysy lisää yritysyhteistyöstä

Yrityspalvelut
yrityspalvelutatlamk [dot] fi