Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta

Lahden ammattikorkeakoulu on maakunnan vaikuttava, kansainvälisesti arvostettu ja verkostoitunut monialainen TKI-toimija.

TKI-toimintaamme linjaavat LAMKin strategiset painoalat, joita ovat muotoilu, älykäs liiketoiminta, hyvinvointi ja uudistava kasvu sekä kiertotalouden ratkaisut. Käytäntölähtöinen, uutta luova ja konkreettisia tuloksia tuova TKI-toiminta edistää Päijät-Hämeen kasvua ja kilpailukykyä sekä hyvinvointia ja työllisyyttä painoalapohjaisesti. 

Teemme tiivistä yhteistyötä yritysten, julkisen sektorin, korkeakoulujen ja kehittämisorganisaatioiden kanssa. Kehittämisprojektimme ovat asiakas- ja tarvelähtöisiä ja integroituvat kiinteästi koulutukseen. Tarjoamme monialaista osaamista ja tuoreita opiskelijaideoita.​​​​

Avoimuus LAMKissa

Olemme Lahden ammattikorkeakoulussa sitoutuneet avoimen tieteen ja tutkimuksen edistämiseen kaikessa koulutustoiminnassa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa. 

Lue lisää:

Kuva
Muotoilun painoala
Kuva
Uudella kampuksella voit työskennellä milloin vain

Tutustu TKI-projekteihimme!

Projektit tarjoavat työ- ja elinkeinoelämän organisaatioille yhden väylän oman toiminnan kehittämiseen. Yritykset ja yhteisöt voivat liittyä olemassa oleviin projekteihin tai ehdottaa jotain kehittämisteemaa, jonka kautta organisaatiot pääsevät mukaan tuleviin projekteihin.

Jaa sivu