Valintakokeen erityisjärjestelyt

Valintakokeeseen voi hakea erityisjärjestelyjä erillisellä hakemuksella​. Hakemus jätetään siihen ammattikorkeakouluun, jonne olet ilmoittautunut tekemään AMK-valintakokeen. Hakemukseen tulee liittää kopio todistuksesta tai lausunnosta (esim. lääkärintodistus), joka osoittaa erityisjärjestelyyn oikeuttavan perusteen.

Jos olet ilmoittautunut tekemään AMK-valintakokeen Lahden ammattikorkeakoulussa, käytä erityisjärjestelyjen hakemiseen Lahden ammattikorkeakoulun sähköistä erityisjärjestelypyyntölomaketta. Älä käytä tällöin paperista erityisjärjestelypyyntölomaketta.

Erityisjärjestelypyyntöhakemus on toimitettava liitteineen viimeistään 25.9.2019 klo 15.00 mennessä.

Täytä lomake huolellisesti. Hakemuksessa tulee erityisjärjestelyjä koskevan pyynnön lisäksi ilmoittaa henkilö- ja yhteystiedot sekä ammattikorkeakoulu, jossa osallistut valintakokeeseen.

Erityisjärjestelypyyntölomakkeella haetaan erityisjärjestelyitä AMK-valintakokeeseen. Huomioithan, että mahdollisiin muihin ammattikorkeakouluissa käytössä oleviin valintakokeiseen ei haeta erityisjärjestelyjä tällä lomakkeella. Muiden valintakokeiden erityisjärjestelyitä hakiessasi toimi niiden ammattikorkeakoulujen ohjeiden mukaan, joihin olet hakenut.

Jos erityisjärjestelyitä vaativa este syntyy tai se todetaan hakuajan päättymisen jälkeen, tulee sinun toimittaa hakemus erityisjärjestelyistä viipymättä hakijapalveluihin.

Lisätietoja:

Hakijapalvelut
044 708 1385 tai 044 708 1386
hakijapalvelutatlamk [dot] fi