Tiikerinloikilla työniloon!

Kuva
Tapahtumasta
Viime torstaina Lahden Sibeliustaloon oli saapunut iloinen joukko ihmisiä, jotka olivat ottaneet tiikerinloikan kohti työniloa ja tulleet tutustumaan uunituoreeseen Safarimalliin.

Työelämäsafari-hankkeen päätösseminaari keräsi paikalle runsaslukuisen joukon työhyvinvoinnista kiinnostuneita. Seminaaripäivä tarjosi heille monipuolisen kattauksen työhyvinvointiteemoja sekä kokemuksia safarikiertueilta.

Työhyvinvoinnin legenda Marja-Liisa Manka villitsi osallistujat iloiseen menoon aivan tilaisuuden alkumetreistä lähtien. Manka korosti positiivisuuden merkitystä, ja sitä, että valtaisat tiikerinloikatkin rakentuvat pienistä askeleista. Tärkeää on siis lähteä liikkeelle ja kehittää tekemistä haluttuun suuntaan. 

Kylmäksi ei jättänyt panelikeskustelukaan. Safarilaiset Kaj Lindström, Mikko Hallikas, Virpi Kämppi sekä Marja-Liisa Manka ja Elina Arasola keskustelivat työhyvinvoinnista ja safarikokemuksista LAMKin Sari Niemen keskusteluttamina. Osallistujien kokemukset olivat positiivisia ja loivat uskoa niille, jotka vasta suunnittelevat safaria. Osallistuminen kannusti tekemään muutoksia ja katsomaan omaa yritystä uudesta näkökulmasta.

Iltapäivällä estradille päästettiin projektipäälliikö Elina Arasola, joka esitteli hankkeen aikana luodun Safarimallin. Malli on kaikkien työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneiden käytettävissä, ja siihen voi tutustua osoitteessa: www.lamk.fi/tyoelamasafari.

Päivän päätti Soili Saikkosen vetämä aivovetreytys työhyvinvoinnin tulevaisuuden näkymistä, joten mukaanviemisiksi moni totesi saaneensa ajattelun aihetta ja käytännön vinkkejä.

Lisää tietoa Tiikerinloikka työniloon -tapahtumasta löydät hankkeen FB-sivulta (työelämäsafari) sekä muualta somesta #työelämäsafari.

 

Ja, jos ajatus oman safarin järjestämisestä jäi kytemään, kannattaa seurata hankkeen sivuja, sillä elokuussa on tarjolla vielä jälkilöylyt 22.8.

 

Teksti: Annukka Heinonen, TKI-asiantuntija, Työelämäsafari