Tervetuloa kirjastoon uudet ja jatkavat opiskelijat!

Kuva
Korkeakoulukirjasto Industria 1
Korkeakoulukirjasto Industria löytyy Mukkulankadun kampuksen toisesta kerroksesta, tilat D246 (Industria 1) ja C213 (Industria 2). Asiakaspalvelumme on avoinna Industria 1:ssä ma-to 10-15. Korkeakoulukirjasto Scientia on avoinna omatoimikirjastona ma-pe 8-16 ja löytyy osoitteesta Niemenkatu 73.

Olethan jo käynyt kirjastossa? Korkeakoulukirjaston toimipisteet palvelevat sinua kampuksella ja verkossa 24/7.                              

Korkeakoulukirjasto Industria löytyy Mukkulankadun kampuksen toisesta kerroksesta, tilat D246 (Industria 1) ja C213 (Industria 2). Toimimme siis kahdessa erillisessä tilassa, joten kysy rohkeasti, jos hyllyt tuntuvat loppuvan kesken!

Asiakaspalvelumme on avoinna Industria 1:ssä ma-to 10-15. Asiakaspalveluaikojen ulkopuolella kirjastot ovat omatoimikirjastoja, ja LAMKin opiskelijan sisäänpääsy onnistuu kulkutagilla.

Korkeakoulukirjasto Scientia on avoinna omatoimikirjastona ma-pe 8-16 ja löytyy osoitteesta Niemenkatu 73. Kokoelma painottuu erityisesti Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Helsingin yliopiston tarpeisiin.

Näin pääset alkuun:

  1. Täytä kirjastokorttihakemus netissä, ja nouda korttisi Industria 1:stä kun sitä tarvitset, aikaisintaan muutaman arkipäivän kuluttua (asiakaspalvelu ma-to 10-15). Ota mukaasi kuvallinen henkilötodistus.
  2. Tarvitsemasi aineiston paikannat Masto-Finnassa, joka on palvelujemme sydän.
  3. Lainaus onnistuu lainausautomaatilla, tarvitset vain tuon kirjastokortin.

Masto-Finna -palvelussa voit uusia lainoja, tehdä varauksia, maksaa kirjastomaksuja, tallentaa hakuja ja lukea e-kirjoja sekä artikkeleita… ja joko sanoimme, että se on palvelumme sydän! :)

Kirjastosta saat opetusta ja ohjausta informaatiotaitoihin ja tiedon arviointiin sekä neuvoja korkeakouluopintoihin sopivien lähdeaineistojen löytämiseen ja lähdemerkintöihin.

Seuraa viestintäämme intrassa ja somekanavilla: Facebook | Twitter

Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme, autamme sinua oppimaan!