Tervetuloa kirjastoon opiskelija!

Kuva
oppiminen
Korkeakoulukirjasto on käytössäsi kampuksella ja verkossa.

Korkeakoulukirjasto Industria on Mukkulankadun kampuksen 2. kerroksessa, tilat D246 (hyllyt 0-5)) ja C213 (hyllyt 6-9). Kokoelma jakautuu siis kahteen erilliseen tilaan, joten kysy rohkeasti, jos hyllyt tuntuvat loppuvan kesken!

Industria on avoinna omatoimikirjastona kampuksen aukioloaikojen mukaan, ja LAMKin opiskelijalle myös muulloin. Sisäänpääsy onnistuu kulkutagilla. Syksyllä 2019 asiakaspalvelumme on avoinna ma-to 10-15, pe 12-17.

Korkeakoulukirjasto Scientia on avoinna vain omatoimikirjastona ma-pe 8-16 ja löytyy osoitteesta Niemenkatu 73. Kokoelma painottuu Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Helsingin yliopiston tarpeisiin.

Näin pääset alkuun:

  1. Täytä kirjastokorttihakemus netissä, ja nouda korttisi Industria 1:n asiakaspalvelusta aikaisintaan seuraavana arkipäivänä (avoinna ma-to 10-15, pe 12-17). Ota mukaasi kuvallinen henkilötodistus.
  2. Tarvitsemasi aineiston paikannat Masto-Finnassa.
  3. Lainaus onnistuu lainausautomaatilla, tarvitset vain tuon kirjastokortin.

Masto-Finna -palvelussa voit uusia lainoja, tehdä varauksia, maksaa kirjastomaksuja, tallentaa hakuja ja LAMKin tunnuksilla voit myös lukea e-kirjoja sekä artikkeleita.

Lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme, autamme sinua oppimaan!

 

 

Kuva: Pixabay, CC0