SELL Games 2020 valmistelut alkavat

Kuva
Turo Kilpeläinen vastaanotti kisalipun Kaunasissa.
LAMKin rehtori Turo Kilpeläinen vastaanotti kisalipun Liettuan Kaunasissa. | Kuva: Noora Vilamaa
SELL Games 2020 eli kansainväliset korkeakouluopiskelijoiden urheilukilpailut järjestetään Lahdessa 15.–17.5.2020 – kisaisäntänä toimii Lahden ammattikorkeakoulu.

SELL Games on yksi suurimmista ja kansainvälisimmistä opiskelijaliikuntatapahtumista Suomessa ja Baltian maissa. Tapahtuman järjestävät vuorollaan SELL-maat: Suomi, Viro, Latvia ja Liettua. Toukokuussa 2020 järjestettävät kisat ovat järjestyksessään 36. SELL Gamesit kautta aikain. Kisat kokoavat osallistujia enimmäkseen Suomesta ja Baltian maista, mutta ovat avoimet kaikille korkeakouluopiskelijoille.

Lahden ammattikorkeakoulun delegaatio, rehtori Turo Kilpeläisen johdolla, haki viikonloppuna virallisen kisalipun Lahteen Liettuan Kaunasista, vuoden 2019 SELL Games -isänniltä. ”Kansainvälisten opiskelijaurheilijakisojen saaminen Lahteen juuri tähän hetkeen, kun ammattikorkeakoulu ja yliopisto vahvistavat olemassaoloaan sekä yhteistyötään kaupungissa, on todella merkittävää. Lahdella on myös vahva maine urheilukaupunkina, joten yli tuhannen kansainvälisen opiskelijaurheilijan saaminen Lahteen toukokuussa 2020 tulee näkymään kaupunkikuvassakin. Kisat tullaan toteuttamaan yhteistyössä paikallisten urheiluseurojen ja Lahden kaupungin kanssa”, toteaa LAMKin rehtori Turo Kilpeläinen.

Lahdessa kisat järjestetään vahvassa yhteistyössä paikallisten urheiluseurojen kanssa. Lahden kisalajeiksi ovat jo vahvistuneet mm. yleisurheilu, mölkky, judo, paini, koripallo, kahvakuula ja frisbeegolf, sekä ensimmäistä kertaa virallisena kisalajina eSports. Kiitos jo nyt ennakkoluulottomasti mukaan lähteneille urheiluseuroille ja Lahden kaupungille.

Light the fire – lähde mukaan kisahuumaan, valmistelut alkavat nyt!

Lisätietoja:

SELL Games 2020

LAMK järjestää kansainvälisen SELL student games -opiskelijaurheilukilpailun Lahdessa 2020.