Osuuskauppa Hämeenmaa tukee lahjoituksellaan erityisesti LAMKin liiketalouden alaa

Kuva
LAMK
Lahden ammattikorkeakoulu on saanut uuden lahjoituksen Vauhtia-varainhankintakampanjaan. Osuuskauppa Hämeenmaa tukee LAMKin varainhankintaa 10 000 eurolla ja lahjoitus on kohdennettu erityisesti liiketalouden alalle.

”Olemme liiketalouden ja matkailun alalla tehneet vuosikausia monipuolista opiskelijayhteistyötä strategisen kumppanimme Osuuskauppa Hämeenmaan kanssa. Tämä lahjoitus tiivistää entisestään yhteistyötämme”, iloitsee Lahden ammattikorkeakoulun liiketalouden ja matkailun alan sekä sosiaali- ja terveysalan yksikönjohtaja Tuula Kilpinen.

Osuuskauppa Hämeenmaa on 164 000 asiakasomistajan paikallinen yritys, joka toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä 21 kunnan alueella. Osuuskauppa on myynniltään alueensa suurin yritys ja työllistää noin 2800 kanta- ja päijäthämäläistä. LAMKilla on kumppanuussopimus Hämeenmaan kanssa ja strategista kumppanuutta syvennetään jatkuvalla vuorovaikutuksella sekä yhteisesti sovituilla toimenpiteillä.

”Alueellisen koulutuksen tukeminen ja oppilaitosyhteistyön kehittäminen on meille erittäin tärkeää. Näin varmistamme rekrytointipotentiaalin sekä saamme innovaatioita liiketoiminnoillemme”, toteaa Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto.

Lisätietoja:

  • Tuula Kilpinen, Lahden ammattikorkeakoulu, p. 044 708 1800
  • Olli Vormisto, Osuuskauppa Hämeenmaa, p. 050 358 8336