Opiskelijat mukana IRONMAN-tapahtumassa

Kuva
Opiskelijat Ville Kaipiainen ja Riina Termonen huolehtivat IRONMAN-tapahtuman info-pisteestä.
Opiskelijat Ville Kaipiainen ja Riina Termonen huolehtivat IRONMAN-tapahtuman info-pisteestä.
LAMK ja Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland tekevät tiivistä yhteistyötä Lahdessa 30.6.2018 järjestettävän triahtlontapahtuman osalta. Yhteistyön erityisenä kohdealueena ovat tapahtuman ympäristöasiat.

- Olemme ylpeitä saadessamme olla opiskelijoiden kanssa mukana luomassa IRONMAN-tapahtumasta ympäristöasiat vahvasti huomioon ottavaa ja alueen ympäristöosaamista hyödyntävää tapahtumaa, toteaa Lahden ammattikorkeakoulun tapahtumatuottaja Marjo Leppä.

Opiskelijayhteistyötä tehdään myös muilla sektoreilla. Ympäristöasioiden lisäksi LAMKin opiskelijat ovat päässeet mukaan mm. asiakaspalveluketjun suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä viestintä- ja mediapalveluiden toteuttamiseen.

- Yhteistyö LAMKin kanssa tuo oivallisen mahdollisuuden tarjota opiskelijoille mielenkiintoinen työkokemus kansainvälisen tapahtuman ytimessä. Ympäristöasioihin panostaminen on olennainen prioriteetti niin tapahtumalle kuin Lahdellekin, sanoo Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finlandin viestintäjohtaja Kalle Kotiranta

Lue myös: Ympäristöosaaminen tapahtumatuotannossa

Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland

Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland on triathlontapahtuma, joka järjestetään ensimmäisen kerran 30.6.2018 Lahdessa. Kilpailuun osallistuu 1800 kilpailijaa 37 eri maasta. Tapahtumakeskus sijaitsee Sibeliustalolla ja Matkustajasatamassa, mutta reitit kiertävät myös Hollolan ja Kärkölän alueella. 

Tapahtuma-alueelle odotetaan 10 000–20 000 kävijää. Tapahtuma järjestetään Lahdessa myös vuosina 2019 ja 2020.

Seuraa kisaa LAMKin somessa! 

Voit seurata tapahtuman kulkua livenä perjantaina 29.6. ja lauantaina 30.6. LAMKin Instagram ja Snapchat -kanavilla. Löydät meidät tunnisteella @lamkfi. 

LAMK tapahtumayhteistyökumppanina 

Lahden ammattikorkeakoulu on vahvasti mukana Päijät-Hämeen tapahtumatoiminnan kehittämisessä sekä alueellisessa tapahtumayhteistyössä. LAMK on toiminut alueellisena yhteistyökumppanina monille tapahtumille, joista suurimpana ja monialaisimpana projektina Lahti2017 MM-kilpailut. LAMKin tapahtumatoiminnan keskiössä on opiskelijoiden oppiminen sekä monialaisen tapahtumaosaamisen kehittäminen. Lue lisää tapahtumapalveluistamme

Lisätietoja