Muotoiluinstituutin KOE19-muotinäytös 28.5.

Kuva
KOE19-logo
Lahden ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutin muoti- ja vaatesuunnittelun valmistuva vuosikurssi järjestää toukokuussa jokakeväisen muotinäytöksensä. KOE19-nimeä kantava näytös nähdään tiistaina 28.5.2018 Valkoisessa Salissa Helsingissä, osoitteessa Aleksanterinkatu 16. Ovet aukeavat yleisölle kello 19.00. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

KOE19-muotinäytöksessä nähdään seitsemän lahjakkaan nuoren suunnittelijan mallistoa. Mallistot ovat osa opiskelijoiden opinnäytetöitä ja jokaisessa niistä on oma erottuva visio, tyyli ja inspiraationsa. Tämän vuoden mallistot tarkastelevat muun muassa vaatesuunnittelua taideterapiamuotona, nahalle vaihtoehtoista korkkikangasta sekä käytöstä poistettujen pelastuslauttojen soveltuvuutta tuotesuunnitteluun. Tapahtumassa nähdään myös nuorempien vuosikurssien suunnittelemia ja valmistamia töitä.

KOE19-näytös tarjoaa nuorille suunnittelijoille merkittävän mahdollisuuden tuoda esiin omaa ammattitaitoaan ja näkemyksiään muotialan ammattilaisille, vaikuttajille, medialle ja yleisölle. Tapahtuma kerää vuosittain yhteen lukuisia muodin ja kulttuurin vaikuttajia sekä antaa valmistuville muodin ammattilaisille tilaisuuden luoda uusia yhteistyökumppanuuksia ja uramahdollisuuksia.

KOE19-muotinäytös on kaikille avoin uusien inspiraatioiden, ideoiden ja tulevaisuuden mahdollisuuksien kulttuuritapahtuma.

KOE19 Fashion Show

  • Valkoinen Sali, Aleksanterinkatu 16, Helsinki
  • Tiistaina 28.5.2019. klo 20.00
  • Ovet aukeavat klo 19.00
  • Vapaa pääsy

Kotisivu: www.koefashionshow.com

Facebook: KOE Fashion Show

Instagram: @koefashionshow

Twitter: @koefashionshow

YouTube: KOE Fashion Show

Uutiskirjeen voit tilata kotisivuiltamme!