LAMK järjestää SELL Student Games vuonna 2020

Kuva
LAMK Sports ball game
Opiskelijoiden Liikuntaliitto on myöntänyt kansainvälisen ja monilajisen opiskelijaurheilutapahtuman SELL Student Games 2020 -järjestäjäoikeuden Lahden ammattikorkeakoululle.

Olemme erittäin innoissamme siitä, että SELL-kisat järjestetään Lahdessa. Lahden ammattikorkeakoulun liikuntapalvelut LAMK Sports on saatu käyntiin ja palvelut ovat kasvaneet huimasti viime vuosina. Kisojen organisaatio ja yhteistyöverkosto ovat vahvalla pohjalla. Kisat toteutetaan yhdessä LAMKO:n, Lahden kaupungin, urheiluseurojen ja Lahti Regionin kanssa. Päätöksessämme painoi myös kisojen opinnollistaminen ja opintojen integroiminen tapahtumatuotantoon," kertoo OLL:n puheenjohtaja Marjukka Mattila.

SELL Student Games 2020 -tapahtumakokonaisuuden suunnittelija ja ja LAMK Sportsin liikuntapäällikkö Jarkko Tuominen kommentoi valintaa: “Lahden ammattikorkeakoulu on innoissaan mahdollisuudesta järjestää suuri kansainvälinen opiskelijaurheilutapahtuma. Lahti sopii kisapaikaksi loistavasti sijaintinsa sekä urheilumaineensa vuoksi. Hyödynnämme tapahtuman järjestämisessä Lahti2017 MM-kisoissa hankittuja kokemuksia, sekä opiskelijoita, jotka tekevät tapahtumasta opiskelijan näköisen. Lahti, Light the Fire 2020, kiitos!

Projekti lähtee käyntiin ensi vuoden aikana, jolloin kisojen organisaatio tullaan kokoamaan. Opiskelijoiden Liikuntaliitto tulee antamaan asiantuntijatukea kisojen toteuttamiseksi ja toimii yhteyslinkkinä kansainvälisten liittojen suuntaan.

SELL Student Games 2020 - Light the Fire Lahti 15.-17.5.2020

Alustavat lajit: 1. yleisurheilu 2. kamppailulajit (judo, paini, nyrkkeily) 3. voimalajit (painonnosto, kahvakuula, cross training) 4. palloilulajit (koripallo, salibandy) 5. palloilulajit (lentopallo, jalkapallo) 6. talvilajit (mäkihyppy, rullahiihto) 7. metsälajit (suunnistus, polkujuoksu) 8. heittolajit (Frisbeegolf, Mölkky) 9. Elektroninen urheilu 10. näytöslajit (pesäpallo, Roller Derby, Lacrosse)

*Kisojen järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin  

SELL Student Games järjestetään vuorovuosina Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Kisoissa ei ole tasorajoja ja kisat ovat tarkoitettu kaikille korkeakouluopiskelijoille ympäri maailman. Vuonna 2018 kisat järjestetään Viron Tartossa, jonne odotetaan 1500 osallistujaa.

#sell2020 #sellgames #lahti2020 #ollfi @Liikuntaliitto @lamkfi 

Lisätietoja: