Lahden korkeakoulukirjasto ja Lappeenrannan tiedekirjasto yhdistyvät elokuussa

Kuva
sydän
Lahden korkeakoulukirjasto ja Lappeenrannan tiedekirjasto yhdistyvät elokuun 2019 loppupuolella.

Lappeenrannan tiedekirjasto on muodostettu vuonna 2011, jolloin yhdistyivät Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun kirjastot.   Nyt muodostettavan, Lappeenrannan-Lahden teknillisen yliopiston (LUT) organisaatioon sijoittuvan uuden yhteiskirjaston virallinen nimi on vielä vahvistamatta.

Syksyn aikana useimmat asiakkaille tutut palvelut säilyvät Lahdessa vielä ennallaan. Lahden korkeakoulukirjaston kirjastokortti on edelleen käytettävissä ja Masto-Finna on keskeinen tiedonhankinnan väylä. LAMKin opiskelijat voivat suorittaa Informaatiolukutaidon opintopisteen verkkotestinä vielä syksyllä. Henkilökohtaista ohjausta tarjoavat tiedonhankintaklinikat ovat opiskelijoiden käytettävissä tuttuun tapaan ajanvarauksella.

Mukkulankadun kampuksella sijaitsevan nykyisen Korkeakoulukirjasto Industrian syksyn asiakaspalvelu- ja omatoimiajat vahvistamme loppukesästä, samoin kuin Niemenkadun kampuksella toimivan omatoimikirjasto Scientian aukioloajat. Suuria muutoksia nykyisiin ei näillä näkymin ole luvassa.

Yhteiskirjaston käyttösäännöt ja hinnasto päivittyvät myöhemmin.

Muutosinfoa tullaan kokoamaan ja päivittämään erilliselle infosivulle.