Lahden korkeakoulukirjasto ja Lappeenrannan tiedekirjasto yhdistyvät

Kuva
sydän
Lahden korkeakoulukirjasto ja Lappeenrannan tiedekirjasto yhdistyvät alkusyksystä.

Lappeenrannan tiedekirjasto muodostettiin vuonna 2011, jolloin yhdistyivät Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun kirjastot. Tänä syksynä Lappeenrannan-Lahden teknillisen yliopiston (LUT) organisaatioon sijoittuu uusi LUT Tiedekirjasto, toimipaikkoinaan Lahti ja Lappeenranta.

Syksyn aikana useimmat korkeakoulukirjaston asiakkaille tutut palvelut säilyvät Lahdessa vielä ennallaan. Lahden korkeakoulukirjaston kirjastokortti on edelleen käytettävissä ja Masto-Finna on keskeinen tiedonhankinnan väylä. LAMKin opiskelijat voivat suorittaa Informaatiolukutaidon opintopisteen verkkotestinä vielä syksyllä. Henkilökohtaista ohjausta tarjoavat tiedonhankintaklinikat ovat opiskelijoiden käytettävissä tuttuun tapaan ajanvarauksella.

Mukkulankadun kampuksella sijaitsevan nykyisen Korkeakoulukirjasto Industrian syksyn asiakaspalvelu- ja omatoimiajat vahvistamme loppukesästä, samoin kuin Niemenkadun kampuksella toimivan omatoimikirjasto Scientian aukioloajat. Suuria muutoksia ei näiltä osin ole luvassa.

Yhteiskirjaston käyttösäännöt ja hinnasto päivittyvät yhdistymisen myötä.

Muutosinfoa kootaan ja päivitetään erilliselle infosivulle.