Ilmoittautuminen avoimen AMK:n opintoihin alkaa 2.12.

Kuva
Karttapallo
Ilmoittautuminen LAB-ammattikorkeakoulun avoimen AMK:n opintoihin alkaa maanantaina 2.12.2019 klo 8.00.

Lahden ammattikorkeakoulu ja Saimaan ammattikorkeakoulu yhdistyvät 1.1.2020. Siirtymävaiheessa syksyllä 2019 avoimen AMK:n opintoihin ilmoittaudutaan vielä LAMKin ja Saimian sivujen kautta, vaikka opinnot alkavat tammikuussa 2020 LAB-ammattikorkeakoulussa.

 

Polkuopinnot

Tammikuussa alkaa polkuopintoja kaikkiaan 19 koulutusohjelmassa. Näistä 11 alkaa Lahden kampuksella ja 8 Lappeenrannan kampuksella.

Polkuopintoihin ilmoittautuminen alkaa 2.12.2019 klo 8 ja päättyy 8.12.2019 klo 23.59. Osallistujat otetaan pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä.

Polkuopintoihin ilmoittautuvan tulee olla täysi-ikäinen. YAMK-polulle voit ilmoittautua, jos sinulla on jo ammattikorkeakoulututkinto, muu soveltuva korkeakoulututkinto tai soveltuva opistoasteen tutkinto.

Englanninkielisiin AMK-polkuihin ilmoittautuvat kutsutaan kielitestaukseen, joka tulee läpäistä.

Jos äidinkielesi ja/tai koulusivistyskielesi on muu kuin suomi ja haluat ilmoittautua suomenkieliseen polkuun, edellytämme sinulta todistusta vähintään kielitaitotasosta B1 tai YKI3. Suositeltava taitotaso on kuitenkin B2.

Yksittäiset opintojaksot

Keväällä Lahden kampuksen tarjonnassa on todella laaja kattaus eri alojen opintoja, joissa teemoja laidasta laitaan, esimerkiksi kirjanpito, asiakaskohtaaminen, esimiestyö, kielet, ohjelmointi, gerontologinen hoitotyö ja kuvankäsittely.

Uutuutena sarjakuvatyöhön liittyvä osaamiskokonaisuus, joka järjestetään Sarjakuvakeskuksessa Helsingissä. Kokonaisuuteen kuuluvat seuraavat opintojaksot:

Tutustu Lahden kampuksen avoimen tarjontaan

Tutustu Lappeenrannan kampuksen avoimen tarjontaan

 

 

Avoin AMK
avoinamkatlamk [dot] fi