BRP käynnistää kansainvälisen suunnittelukilpailun – mukana myös LAMKin Muotoiluinstituutti

Kuva
BRP International Design Competition
BRP:n jo neljättä kertaa järjestämä International Design Competition kannustaa opiskelijoita luovuuteen. Tämän vuoden kilpailussa mukana on myös Lahden ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutti.
  • Uutta tänä vuonna: kilpailua on laajennettu, siihen osallistuu nyt entistä enemmän oppilaitoksia eri maista.
  • Mahdollisuus päästä työskentelemään alan parhaiden suunnittelijoiden kanssa.
  • Ensimmäinen palkinto: 4–6 kuukauden harjoittelu BRP Design and Innovation Centressä Kanadan Valcourtissa.

Rovaniemi 21.3.2019

BRP käynnistää neljännen BRP International Design Competition -kilpailunsa Arctic Design Weekin yhteydessä. Tänä vuonna BRP laajentaa kilpailua siten, että siihen osallistuu aiempaa enemmän oppilaitoksia eri maista, joissa eletään haastavissa talvisissa olosuhteissa. Aina innovaatioon kannustava BRP ja sen suunnittelutiimi seuraavat jatkuvasti uusimpia trendejä ja uusia liikkumismuotoja. Tänä vuonna kilpailun teemana on kannustaa opiskelijoita kehittämään kestäviä liikkumisratkaisuja, jotka vähentävät ympäristövaikutuksia tulevaisuudessa.

”Jatkuva innovointi edellyttää asenteiden muutoksia sekä visionäärien löytämistä ja kannustamista”, sanoo Denys Lapointe (BRP, varatoimitusjohtaja, suunnittelu, innovaatiot ja luovat palvelut) ja jatkaa: ”Johtavana suunnittelu- ja innovaatioyrityksenä BRP tekee todella mielellään yhteistyötä eri maista tulevien lahjakkaiden opiskelijoiden kanssa BRP International Design Competition -kilpailun puitteissa.”

Osallistuvat korkeakoulut – Lahden ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutti mukana kilpailussa

Tämänvuotiseen kilpailuun osallistuu kuusi korkeakoulua neljästä eri maasta: Université du Québec à Montréal ja Humber College Kanadasta, College for Creativity Studies Yhdysvalloista, Lapin yliopisto ja LAMKin Muotoiluinstituutti Suomesta sekä Design School Kolding Tanskasta.

Palkinnot

BRP julkistaa suunnittelukilpailun finalistit 17.1.2020. Kaikki finalistit kutsutaan maaliskuussa 2020 Rovaniemelle esittelemään työnsä ja BRP International Design Competition -palkintogaalaan, jossa voittajat julkistetaan:

  • Ensimmäinen palkinto: 4–6 kuukauden palkallinen harjoittelu BRP Design and Innovation Centressä Kanadassa. Voittaja pääsee toteuttamaan suunnitelmansa täysikokoisena mallina.
  • Toinen palkinto: 2 000 €
  • Kolmas palkinto: 1 000 €

”Tämä on loistava mahdollisuus päästä työskentelemään BRP:n kanssa, ja tässä kilpailussa me opiskelijat voimme päästää luovuutemme valloilleen”, toteaa Sophie Tillema, joka voitti BRP International Design Competition -kilpailun viime vuonna. Voit tutustua Sophien seikkailuun BRP:llä täältä.

BRP toivottaa onnea kaikille osallistujille!

Lisätietoja:

  • LAMK: Lee Walton, lehtori, Muotoiluinstituutti | lee [dot] waltonatlamk [dot] fi | 044 708 1736
  • BRB: Elaine Arsenault, viestintäpäällikkö | mediasatbrp [dot] com
BRP

Tietoja BRP:stä:

Olemme vapaa-ajan ajoneuvojen ja propulsiojärjestelmien globaali johtaja, ja 75 vuoden aikana rakentunut asemamme perustuu oivaltavuuteen ja tinkimättömään asiakaslähtöisyyteen. Alan johtavaan ja muista erottuvaan tuotevalikoimaamme kuuluvat Ski-Doo- ja Lynx-moottorikelkat, Sea-Doo-vesijetit, Can-Am-maasto- ja tieajoneuvot, Alumacraft- ja Manitou-veneet, Evinrude- ja Rotax- suihkupropulsiomoottorit sekä mikroautojen, moottoripyörien ja pienlentokoneiden Rotax-moottorit. Tuotevalikoimaamme täydentävät osat, lisävarusteet ja vaatteet, jotka tekevät ajokokemuksesta entistä paremman. Vuosittainen liikevaihtomme on 4,5 miljardia Kanadan dollaria, toimimme yli 100 maassa ja palveluksessamme on 10 500 intohimoista ja osaavaa työntekijää. | www.brp.com | @BRPNews