Opintopisteitä somettamalla? #täydentäväosaaminen

Kuva
LAMKpromo-opiskelijat Summer Upissa
Bahar Moradi, Henri Uotila, Katariina Borgenström, Päivi Reponen, Annika Nurminen, Tea Kosunen, Linda Kankare ottavat LAMKin Snapchatin ja Instagramin Storyn haltuun Summer Upissa.
Lahden ammattikorkeakoulussa LAMKpromo-opintojaksolla on mahdollista päästä kokeilemaan normaalista luokkatyöskentelystä poikkeavaa opiskelua, esimerkiksi somettamista. LAMKpromon opiskelijat paljastavatkin nyt, miten aikovat ottaa LAMKin sosiaalisen median kanavat haltuun tänä viikonloppuna urbaanin musiikin festivaalilla Summer Upissa!

Urbaanin musiikin festivaali Summer Up järjestetään Lahdessa Mukkulan tapahtumapuistossa 13.–14.7.2018 jo 16. kerran. LAMKpromo-opintojakso mahdollistaa opiskelijoille opintopisteiden kerryttämisen mm. somettamisella eli opiskelijat ovat kiertämässä festaria tuottaen sisältöä LAMKin sosiaalisen median kanaviin. Hyvää musiikkia ja iloista meininkiä – opiskelijoiden kokemukset kyseisestä opintojaksosta ovat positiivisia.  

- Summer Uppiin ja LAMKpromo-kurssille päädyin opettajan sekä kaverien suosittelemana, enkä ole katunut hetkeäkään! Kurssin hyöty on ennen kaikkea verkostoituminen. Toimin opiskelujen ohella myös media-alan yrittäjänä ja keskityn enimmäkseen lyhyiden videoprojektien toteuttamiseen. Summer Upissa nähdään värikästä ja monipuolista sisältöä – etenkin tapahtuman jälkeen haluan palauttaa drive-kansiollisen kivoja festarikuvia, joita esimerkiksi LAMKin someen voi postata jälkikäteen, kertoo LAMKin liiketalouden toisen vuoden opiskelija Henri Uotila.

Ensimmäisen vuoden matkailuliiketoiminnan opiskelija Tea Kosunen päätyi LAMKpromoon koulun seinillä olleiden julisteiden innoittamana.

- Uskon, että kurssista on tulevaisuudessa paljon hyötyä, sillä some on niin suuri osa kaikkien arkipäivää ja elämää sekä työmaailmaa. 

Tea on rakentanut opintojaan mielenkiintoisilla, erilaisilla ja käytännönläheisillä opintojaksoilla. Pian toisen vuoden matkailuliiketoiminnan opiskelija korostaakin, että LAMK tarjoaa mahdollisuuden vaikka mihin – jos vain haluaa.  

- Erityisesti kaikki tapahtumapuolen kurssit ja tapahtumissa toimiminen on se mun juttu – opintopisteiden kerryttäminen somettamalla on kyllä aika huippua! Summer Upissa tullaan varmasti näkemään hommaa meidän opiskelijoiden silmin ja ehkä jotain yllättäviäkin juttuja, kiteyttää Tea Kosunen.

 

”Olen tykännyt, että opintopisteitä voi kerätä näinkin hauskalla ja mukavalla tavalla”

Toisen vuoden sosionomiopiskelija Katariina Borgenström iloitsee, että on päässyt promo-opintojaksolle mukaan, vaikkei opiskelekaan kyseistä alaa.

- Päädyin LAMKpromo-opintojaksolle, kun meidän alalta etsittiin opiskelijoita tekemään videota LAMKin nettisivuille. Suostuttelin pari ystävää messiin ja ilmoittauduimme hommaan – meille ehdotettiin opintopisteiden saamista LAMKpromon kautta ja siten saimme myös tietää Ironmanin ja Summer Upin promohommista. Ilmoittauduimme jokainen!

Katariina on pitänyt monipuolisista opiskelumenetelmistä LAMKissa. Toiveena on päästä vielä kokeilemaan ja toteuttamaan mm. Limuradioon sosiaalialan erilaista oppimisympäristöä.

- Hienoa, että otetaan porukkaan mukaan, vaikken opiskele lähimainkaan tätä alaa ja pääsen edustamaan LAMKia. Ironmanissa en vielä somettanut, mutta nyt aion ottaa Instagramin Storyn haltuun! Kuvaaminen on yksi harrastuksistani, joten odotan innolla, millaista sisältöä päädynkään tuottamaan. Humoristista varmasti sekä fiilistelevää ja hyvän mielen sisältöä, tuumii Katariina Borgenström.

Bahar Moradi on myös toisen vuoden sosionomiopiskelija ja päätyi LAMKpromo-opintojaksolle kaverin suosittelemana. LAMKpromo on hauska tapa kerryttää opintopisteitä, mutta opit kantavat myös tulevaisuuteen.

- Todellakin on hyötyä kurssista tulevaisuudessa, tässä oppii koko ajan uutta. Olen tykännyt, että opintopisteitä voi kerätä näinkin hauskalla ja mukavalla tavalla! Opiskelu LAMKissa on huippua – opettajat ovat mukavia ja päteviä sekä vastailevat oppilaille nopeasti eli ovat helposti saatavilla. Verkostoituminen on helppoa ja ystäviä saa nopeasti, Bahar Moradi kuvailee opiskeluaan LAMKissa.

 

Seuraa festaria LAMKin somessa! 

Voit seurata Summer Up -festivaalia 13.–14.7.2018 LAMKin sosiaalisen median kanavissa, Instagramissa ja Snapchatissa.

Löydät meidät tunnisteella: @lamkfi

Sun kombo – rakenna oma tutkintosi

Rakenna omaa tulevaisuuttasi opintojesi valinnoilla. LAMKissa voit luoda tutkinnostasi omia tarpeitasi palvelevan, yksilöllisen kokonaisuuden.