LAMKin opiskelijat mukana luomassa Jukolan taikaa

Kuva
Sanna Kilpeläinen
Matkailuliiketoiminnan opiskelija Sanna Kilpeläinen toimii Jukolassa esiintymislavan koordinaattorina.
Lahden ammattikorkeakoulu on vahvasti mukana toteuttamassa Lahti-Hollola Jukolaa. Opiskelijayhteistyötä on tehty jo yli vuoden ajan mm. logistiikan ja ympäristöalan projekteissa sekä asiakaskokemuksen ja kutsuvieraiden palvelujen kehittämisessä.

Itse tapahtumaviikonloppuna opiskelijoita työskentelee kilpailuvaliokunnassa, yleisöopastuksen tehtävissä, IT-valiokunnassa sekä tapahtumaviestinnässä. Jukolan lasten maailman toteutuksessa on vahvasti mukana LAMKin sosiaali- ja terveysalan opiskelijatiimi ja älybussi Linkku on myös paikalla. Tapahtuma-alueella käydessään kannattaa myös vierailla Metsäkirkossa, jonka suunnittelusta on vastannut Muotoiluinstituutin opiskelijatiimi.

”Yhteistyö Jukolan kanssa on antanut todella monipuolisen oppimisympäristön eri alojen opiskelijoille. Alakohtaisen osaamisen lisäksi tapahtumaprojekteissa oppimista kertyy myös projektihallinnassa ja tiimityöskentelytaidoissa”, summaa LAMKin tapahtumatuottaja Marjo Leppä.

Projektioppiminen ja käytännön tapahtumaprojektit tuovat opiskelijoille loistavan mahdollisuuden verkostoitua ja lisäksi jokainen tapahtuma on itsessään ainulaatuinen kokemus. Opiskelijat pääsevät omalta osaltaan antamaan panoksensa Jukolan taikaan, joten osaamisen lisäksi Jukolan tunnelmasta jää mukaan myös ainutkertaisia muistoja.

Opiskelijana Jukolassa

Sanna Kilpeläinen, Stage Manager, matkailuliiketoiminnan 2. vuoden restonomiopiskelija päätyi Jukolaan Lahden ammattikorkeakoulun tapahtumaväylän kautta, tehtävänään vastata tapahtuman oheisohjelmasta.

"Olen kontaktoinut esiintyjiä sekä Jukolan lauantain iltajuhlaan että koko tapahtumaviikonlopulle. Vastaan siitä, että esiintyjille saadaan alueelle tarvittavat kulkuluvat ja välineet ja toimin koordinaattorina Jukolan organisaation ja buukattujen esiintyjien välillä. Itse tapahtuman aikana toimin lavakoordinaattorina ja huolehdin siitä, että sekä lavalla että backstagella homma pysyy hallinnassa."

Jukolaa odotan innolla, mutta tietenkin myös jännityksellä, sen verran suuresta urheilujuhlasta on kuitenkin kyse. Mahtava ja ikimuistoinen viikonloppu on taatusti tulossa!