Kuva
PALMA_main_image

Tuotteista ruoka ja maisema palvelumuotoilun avulla-työpaja

Tapahtuma-aika
19.3.2019 09.00–16.00
Tapahtuman sijainti
Iloranta
Rukkoilantie 129, 14700 Hauho
Miten maisema näkyy yrityksesi palvelupoluilla? Hyödynnätkö tarpeeksi ympäristöäsi palvelutarjonnassa? Miten yhdistää ruoka & maisema ja tarjota asiakkaille uudenlaisia elämyksiä?

Tervetuloa mukaan PALMA -hankkeen 4. työpajaan tutustumaan palvelumuotoiluun maiseman näkökulmasta! Työpaja on suunnattu Kanta- ja Päijät-Hämeen maaseudun matkailu- ja palvelualan yrittäjille. Perehdymme päivän aikana tarkemmin ruoan ja maiseman yhdistämiseen sekä maisemaan osana palvelumuotoilua.
Ilorantaan tutustumisen ohella pääsemme kuulemaan myös Tiirinkosken Tehtaan yrittäjää. Yritys valittiin viime vuonna Hämeen Maistuvaksi maaseutuyritykseksi.

Pohdimme, miten maisema voidaan ottaa monin tavoin huomioon yrityksen palveluissa sekä miten yhdistää kokemuksena ruoka ja maisema. Keskustelemme myös yhdessä, miten tarjota asiakkaalle kokonaisvaltainen elämys vuodenajat ja vuorokauden ajat huomioiden.

Työpajan tavoitteena on, että osallistujat kasvattavat ymmärrystään maisemasta osana palvelumuotoilua, pääsevät verkostoitumaan ja tuottamaan palveluideoita, joita he voivat testata omassa liiketoiminnassaan.

Työpaja on maksuton. Hanke tarjoaa osallistujille kahvit, lounas on omakustanteinen. Ilmoittaudu nopeasti mukaan, työpajaan mahtuu 30 osallistujaa.

Tapahtuman agenda
19.3.2019 09.00–16.00

Ohjelma:

09.00 Tervetuliaissanat & aamukahvit 

09.30 Esittelykierros

09.45 Ilorannan yrittäjien tervehdys, Samu Lescelius

10.00 Maisema ja ruoka somessa

10.30 Tiirinkosken Tehtaan yrittäjä Nina Toivonen: maiseman merkitys yritykselle

11.00 Ruokamaisema tuotteet

11.30 Lounas

12.30 Ilorannan yrittäjä, Samu Lescelius. Maisemaa hyödyntävän palvelun / tuotteen esittely

13.15 Työpaja: Ruoka&maisema

14.15 Kahvit

14.30 Työpaja: Maisema palvelupolun varrella

15.00 Ryhmätöiden purku

15.30 Mitä seuraavaksi?

16.00 Päivän lopetus