Kuva
Design Venture Ohjelma tunnus

Tuotekehitys ja muotoilu – strategiasta käytäntöön

Tapahtuma-aika
28.9.2018 09.00–12.00
Tapahtuman sijainti
Lahden Tiedepuisto | Aalto-auditorio
Niemenkatu 73, Lahti
DESIGN VENTURE OHJELMAN TEEMATAPAAMINEN vol. 2
Tuotekehitys ja muotoilu – strategiasta käytäntöön

Perjantaina puhumme tuotekehityksestä ja muotoilusta.
Tulossa ei ole mitään höttöä yläpilveä vaan käytännönläheisesti miksi ja miten muotoilua kannattaa hyödyntää liiketoiminnan kehittämisessä.
HUOM! Muotoilualan yrittäjille tästä saa varmasti ajatuksia omien palveluiden kehittämiseen ja myymiseen; kuulet asiakkaan näkökulmasta mm. mitkä on projektin käynnistämisen haasteet ja mitä jatkuvan kehittämisen ylläpitäminen asiakkaalta vaatii.

Suomen johtaviin muotoilutoimistoihin kuuluvan Pentagon Design Oy:n osakas ja muotoilujohtaja Sauli Suomela kertoo, miksi muotoilun strateginen hyödyntäminen on bisnekselle hyväksi. Hän myös avaa, mitä se strateginen muotoilun hyödyntäminen tarkoittaa käytännössä, esimerkiksi miten muotoiluprosessi etenee, miten sen voi kytkeä muuhun tuotekehitykseen ja miten toimeksiantaja voi ohjailla prosessia.
 
Saamme myös kuulla Merivaara Oy:n tuotekehitys- ja tuotepäällikkö Jyrki Niemisen kertomana, kuinka paikallinen pitkän linjan yritys Merivaara Oy on viime vuosina hyödyntänyt muotoilua ja saavuttanut muotoilun avulla positiivisia tuloksia.

Tapahtuman agenda