Kuva
Intregration of Fibre-based Packacing Solutions for Needs of SME-KUPARI_mainphoto

Tulevaisuuden ympäristöystävälliset pakkausratkaisut- työpaja

Tapahtuma-aika
13.2.2019 14.00–16.30
Tapahtuman sijainti
LAMK M19 kampus
Mukkulankatu 19,
15120 LAHTI
Elintarvikealan toimija – Tule mukaan kehittämään tulevaisuuden ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja!
Työpajassa:
• Pääsette tutustumaan ja keskustelemaan kestävän kulutuksen ja pakkaamisen megatrendeistä.
• Pääsemme yhdessä miettimään niiden vaikutusta asiakkaan päätöksiin ja yrityksenne liiketoimintaan ja esimerkiksi sitä, kuinka voitte korvata tuotteidenne muovipakkauksia kuitupohjaisilla vaihtoehdoilla.
• Tutustumme syksyn aikana tehdyissä elintarvikealan PK-yritysten haastatteluissa nousseisiin tuotepakkaamisen haasteisiin ja -kehitysideoihin.

Työpajassa on mahdollisuus verkostoitua pakkaustoimijoiden kanssa ja päästä mukaan pilotoimaan myöhemmin bio- ja kuitupohjaisia pakkausratkaisuja omaan toimintaan LUT:n pakkaustekniikan avustuksella.  Lisäksi yritykset saavat tietoa, millä tavoin kuluttajien tarpeita voi täyttää kestävällä tavalla ja luoda samalla kestävämpää tuotekehitystä ja brändiarvoa.

Työpajan asiantuntijoina toimivat Lahden ammattikorkeakoulun pakkaus-ja brändimuotoilun vastuuopettaja ja lehtori Noora Nylander, projektipäällikkö (muotoilija) Kati Kumpulainen (LAMK), LUT-yliopiston pakkaustekniikan professori Ville Leminen ja hankkeen projektipäällikkö Mika Kainusalmi (LUT). Työpajan tulokset koostetaan hankkeen aikana “pakkaamisen tulevaisuus roadmapiksi” jonka osallistujat saavat käyttöönsä.

Työpajan toteuttaa EAKR-rahoitteinen (KUPARI) Kuitupohjaisten pakkausratkaisuiden integrointi PK-yritysten tarpeisiin – hanke.  Työpaja on ensimmäinen osa työpajojen sarjaa. Seuraava työpaja järjestetään kesäkuussa 2019.

Tilaisuus on maksuton ja sisältää kahvitarjoilun. Työpajan jälkeen on mahdollisuus tutustua ohjatusti LAMKn uuteen M19- kampukseen.

Ilmoittautuminen 5.2 mennessä.
Yhteyshenkilö työpajojen ilmoittautumisen osalta on Kati Kumpulainen, kati [dot] kumpulainenatlamk [dot] fi 044 708 5032.

KUPARI_rahoittajat&yhteistyökumppanit

Tapahtuman agenda

13.2.2019 klo 14-16.30

Liitteet