Kuva
Marja-Liisa Manka

Tiikerinloikka työniloon – oppaana Marja-Liisa Manka

Tapahtuma-aika
13.6.2019 09.00–15.00
Tapahtuman sijainti
Sibeliustalo
Pienissä yrityksissä panostukset työhyvinvointiin voivat jäädä kiireen tai muiden panostusten jalkoihin. Keskisuurissa yrityksissä tilanne ei välttämättä ole paljoa parempi. LAMKin Työelämäsafari-hanke tarjoaa maksuttomassa tilaisuudessaan apuja työhyvinvoinnin toteuttamisen haasteissa.

Tilaisuuden pääpuhujana on Marja-Liisa Manka, Työhyvinvoinnin johtamisen dosentti Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulusta. Manka ei teoretisoi aihetta, vaan piirtää puheenvuorossaan siitä käytännönläheistä kuvaa nimenomaan pk-yrityksille räätälöitynä.

Paneelikeskustelussa kuulemme safarilla mukana olleiden yritysten kokemuksia mm. siitä, miten he mielsivät työhyvinvoinnin ennen ja jälkeen hankkeen, ja millaista oli olla mukana benchmarkkaamassa toisten paikallisten yritysten käytäntöjä. Paneelissa istuu myös Marja-Liisa Manka.
 
Eikä siinä vielä kaikki. Esittelemme hankkeessa kehitetyn mallin, jonka avulla voit vaikka itse organisoida vastaavan kiertueen: oppia ja saada ideoita muilta yrityksiltä aiheesta kuin aiheesta.
 
Työelämäsafari-hanketta rahoittaa Euroopan Sosiaalirahasto. Hankkeen suunnittelija ja toteuttaja on LAMK.

Tapahtuman agenda

Tarkempi ohjelma julkaistaan pian!