Kuva
PALMAphoto

Makumatka maisemaan- työpaja

Tapahtuma-aika
17.6.2019 09.00–14.00
Tapahtuman sijainti
Hahkialan kartano
Hahkialantie 30, 14700 Hauho
Tervetuloa mukaan PALMA -hankkeen työpajaan tutustumaan palvelumuotoiluun ruoan ja maiseman yhdistämisen näkökulmasta! Työpajassa syvennetään tietoa ruoan ja maiseman yhdistämismahdollisuuksista. Luonto- ja lähiruokalounas valmistetaan yhdessä paikallisista raaka-aineista ja se nautitaan maisemassa. Tule testaamaan ruoka&maisema -työpajassa syntyneitä ideoita!

Työpajassa jokainen pääsee konkreettisesti toteuttamaan ja testaamaan elämyksellisen ja kokemuksellisen ruoka&maisema -tuotteen. Osallistutaan kaikkia aisteja ruokkivan lounaan valmistamiseen ja huomioidaan myös tarinoiden merkitys elämyksen tuottamisessa. Tekemisen ohella on runsaasti aikaa vapaalle keskustelulle ja verkostoitumiselle. Työpajan lopussa kuullaan terveiset Slovenian opintomatkalta.

Työpaja on suunnattu Kanta- ja Päijät-Hämeen maaseudun matkailu- ja palvelualan yrittäjille.

Työpajan tavoitteena on, että osallistujat kasvattavat ymmärrystään ruoan ja maiseman yhdistämisestä osana palvelumuotoilua sekä pääsevät verkostoitumaan ja testaamaan palveluideoita, joita he voivat hyödyntää omassa liiketoiminnassaan.

Työpaja on maksuton. Hanke tarjoaa osallistujille kahvit, lounas on omakustanteinen. Ilmoittaudu nopeasti mukaan, työpajaan mahtuu 24 osallistujaa. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, haluatko osallistua lounaan valmistamiseen, puutarhakierrokselle vai pöydän kattamiseen. Keittiöön mahtuu kahdeksan henkilöä ja heillä tulee olla hygieniapassi. 

Työpaja kuuluu PALMA-Palvelumuotoilulla uutta liiketoimintaa maaseudulle-projektiin, jossa Hämeen maaseudun matkailu- ja palvelualan yritykset pääsevät kasvattamaan ymmärrystä palvelumuotoilusta ja digitaalisesta markkinoinnista. Hanke on Euroopan maaseuturahaston rahoittama ja se toteutetaan ajalla 1.1.2018-31.12.2019. 

 

Tapahtuman agenda

9.00                   Tervetuliaissanat, esittäytyminen & aamukahvit LAMK

9.30                   Ruoan valmistus ja kattaminen maisemaan/makumaisemakierrokset kartanon mailla

12.00                 Ruokailu ja keskustelua

13.00                 Slovenian matkan terveiset

14.00                 Päivän yhteenveto ja lopetus