Koulutus: Kiertotalouden mukainen tuotesuunnittelu

Tapahtuma-aika
26.11.2019 09.00–16.00
Tapahtuman sijainti
NiemiCampus
Mukkulankatu 19
Hei muotoilija, suunnittelija, muotoilualan yritys ja kaikki tuotekehityksen kanssa painiskelevat!

Tervetuloa oppimaan kiertotalouden tarjoamista tuotesuunnittelun mahdollisuuksista kattavaan koulutuspäivään Lahden Ammattikorkeakoulun NiemiCampukselle tiistaina 26.11.2019 klo 9-16.

Koulutuksessa yritykset pääsevät syventymään kiertotalouden mukaisen tuotesuunnittelun mahdollisuuksiin ja saavat alkusysäyksen liiketoimintansa kehittämiseksi kohti kiertotalouden periaatteita. Kouluttajana toimii kansainvälisesti palkittu kiertotalouden asiantuntija Ethica. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Yrityksistä paikalle voi osallistua useampi henkilö.

Kiertotalouden mukaiset liiketalouden mallit ovat tulevaisuutta. On arvioitu, että jopa 80% tuotteiden kierrätettävyydestä ratkaistaan tuotesuunnittelijan pöydällä. Tämä koulutus on osa KISU - Tuotesuunnittelulla pitkää ikää ja kierrätettävyyttä -hanketta, jonka tavoitteena on parantaa Päijät-Hämeen alueen muotoilu- ja tuotekehitystoimijoiden ymmärrystä ja osaamista kiertotalouden periaatteiden mukaisesta tuotesuunnittelusta sekä kehittää liiketoimintaansa kiertotalouden periaatteiden mukaiseksi pääasiallisesti tuotesuunnittelun näkökulmasta.


Älä missaa loppuvuoden ajankohtaisinta ja kattavinta tuotesuunnittelun koulutusta, vaan ilmoittaudu mukaan 20.11. mennessä sähköpostitse: annariina [dot] ruokamoatlamk [dot] fi

Tapahtuman agenda

Koulutuksen tarkempi ohjelma päivitetään osallistujille.