Kuva
Hävikistä hyödyksi

Hävikistä hyödyksi

Tapahtuma-aika
26.9.2019 13.00–16.00
Tapahtuman sijainti
Lahden tiedepuiston Aalto-auditorio
Niemenkatu 73, LAHTI
Tiesitkö, että jätelaki muuttuu vuoden vaihteessa? Sen jälkeen jätteen haltijan tulee osoittaa, ettei saatavilla ole kohtuullista markkinaehtoista jätehuoltopalvelua, ennen kuin jätteet voidaan toimittaa kunnalliselle jätehuoltoyhtiölle.Tätä tarkoitusta varten on kehitetty Motivan ylläpitämä tietoalusta, Materiaalitori.

Materiaalitoriin ja sen käyttöön tutustutaan Hävikistä Hyödyksi-tapahtumassa. Tapahtumassa kartoitetaan maakunnan yrityksissä syntyviä jätevirtoja, ja pyritään löytämään näille hävikkimateriaaleille uusiokäyttömahdollisuuksia. Hävikkimateriaalin hyötykäyttäjä voikin löytyä, vaikka aivan naapurista.

Motivasta on paikalla johtava asiantuntija Ilkka Hippinen. Energiatehokkuussopimuksista on kertomassa johtava asiantuntija Markku Ahonen Ramboll Oy:stä.

Tapahtumaan voi ilmoittautua tästä.

Tervetuloa!

 

Hävikistä Hyödyksi-tapahtuma

aika:                    26.9.2019 klo 13-16

paikka:               Aalto-auditorio, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73

Hävikistä Hyödyksi-tapahtuman järjestää sMARTTA-hanke. Hankkeen tavoitteena on Päijät-Hämeen talouden hiilijalanjäljen pienentäminen. sMARTTA on Lahden ammattikorkeakoulun hallinnoima Euroopan Aluekehitysrahaston rahoittama hanke.

Lisätietoja: kimmo [dot] heponiemiatlamk [dot] fi

Tapahtuman agenda