Kuva
DuuniExpo 23.1.2019 Lahden Messukeskuksessa

DuuniExpo

Tapahtuma-aika
23.1.2019 10.00–18.00
Tapahtuman sijainti
Lahden Messukeskus
Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti
LAMK:n rooli
DuuniExpo on Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijoiden järjestämä verkostoitumis- ja rekrytointitapahtuma, joka tuo yhteen eri toimialojen yritykset, työ- ja harjoittelupaikkaa etsivät opiskelijat, yrittäjät ja sellaiseksi aikovat, sekä kaikki työuristaan kiinnostuneet unelmien jahtaajat.

Maailma muuttuu, työ sen mukana.

Työpaikan vaihtaminen paremman perässä ja uudelleen kouluttautuminen on yleisempää kuin koskaan ennen. Pelkkä työ ei enää riitä: työ halutaan kokea merkityksellisenä ja itselleen tärkeänä. Työkulttuurin muutos ja digitalisaatio vaikuttavat tällä hetkellä voimakkaasti jokaiseen toimialaan. Ovatko työpaikat todella katoamassa, vai synnyttääkö muutos uusia mahdollisuuksia? DuuniExpo on mukana muutoksessa.

Tulevaisuuden mahdollisuuksista, inspiraatiosta ja menestymisestä meille tulee puhumaan muun muassa OnePlussan maajohtaja Tuomas Lampén, Teerenpeli Yhtiöiden toimitusjohtaja Anssi Pyysing ja Peikko Groupin kaupallinen johtaja Raimo Lehtinen.

Yritysasiakkaille tarjoamme messupaikkaa tapahtumasta, joka tulee jäämään mieleen. Kun saman katon alle laitetaan ennätysmäärä yrityksiä, yhteistyökumppaneita ja messuvieraita: luvassa on kaikkien aikojen parhaimmat DuuniExpot.

Tervetuloa inspiroitumaan, Lahden Messukeskus 23.1.2019 kello 10.00 – 18.00.

Tapahtuman agenda