Syksyn 2018 yhteishaku

Kuva
Yhdistele ennakkoluulottomasti

Löydä asiat, joissa olet todella hyvä. Kokoa näköisesi tutkinto: yhdistele teoriaa ja tekemistä ja valitse vapaasti eri alojen koulutustarjonnasta. Ota haltuun ammattitaitosi ydin, täydennä tutkintosi juuri sinua kiinnostavilla projekteilla, opiskele suomeksi tai englanniksi. Uudella NiemiCampuksella työskentelet, verkostoidut ja ideoit jopa vuorokauden ympäri.

Anna LAMKin tarjota sinulle puitteet, valitse sinä, mitä haluat olla! 

Tutustu tapoihin räätälöidä oma tutkintosi LAMKissa

Hakeminen yhteishaussa

Hakeminen tapahtuu Opintopolku.fi -palvelussa. Syksyn yhteishaussa valitut aloittavat opiskelunsa tammikuussa 2019. Voit opiskella AMK-tutkinnon päivätoteutuksena, jolloin pääosa luennoista ja tenteistä suoritetaan päiväsaikaan tai monimuotoisesti työn ohessa ilta- ja viikonloppuopintoina.

Katso tarkemmat hakuohjeet

Kuva
Ida Kylliäinen

Kampaajasta koneinsinööriksi

"Löysin LAMKin sivuilta mekatroniikan ja ajattelin, että vau, robotteja! Siitä se sitten lähti." 

"Jos vertailee kampaajatyötä ja konetekniikkaa, niin kyllähän molemmissa saa käyttää luovuutta ja molemmissa tarvitaan hyvää hahmottamiskykyä." 

Kuva
LAMKpromo-opiskelijat Summer Upissa

Lahden ammattikorkeakoulussa on mahdollista päästä kokeilemaan perinteisestä luokkatyöskentelystä poikkeavaa opiskelua, kuten tapahtumissa työskentelyä ja somettamista:

"Olen tykännyt, että opintopisteitä voi kerätä näinkin hauskalla ja mukavalla tavalla! Opiskelu LAMKissa on huippua – opettajat ovat mukavia ja päteviä sekä vastailevat oppilaille nopeasti eli ovat helposti saatavilla. " -Bahar, sosionomiopiskelija

 

 

Ota yhteyttä

Hakijapalvelut
+358 44 708 1385 or +358 44 708 1386
admissionsatlamk [dot] fi

Jaa sivu