Hyödynnä opiskelijaosaamista tapahtumissa!

Kuva
smash
Lahden ammattikorkeakoulu tekee paljon yritysyhteistyötä ja kehittää jatkuvasti uusia muotoja yhteistyölle yritysten tarpeiden mukaan. LAMK tarjoaa täydennyskoulutusta ja kehittämispalveluita eri alojen yritysten tarpeisiin liiketalouden ja matkailun, muotoilun, tekniikan sekä sosiaali- ja terveysalan yksiköissään. Tarjolla on niin alakohtaista kuin monialaistakin asiantuntemusta, osaamista ja innostusta yritysten tarpeisiin.

Kuuluisan startup-tapahtuman Slushin rinnalle kehitettiin liikunnan ja terveyden alan oma kansainvälinen startup- ja sijoittajatapahtuma Smash. Tapahtuma järjestettiin toisen kerran vuonna 2017 ja tapahtuman tuottamiseen ja järjestämiseen tarvittiin apua ja osaamista.

- Olin kuullut opiskelijoiden osaamisen hyödyntämisestä MM-kisaorganisaatiolta ja päätin siksi olla yhteydessä LAMKiin, jolla on osaamista isojenkin tapahtumien järjestämisestä, kertoo Smashin toimitusjohtaja Miikka Neuvonen.

Yhteistyötä varmasti jatketaan

- Meillä on meneillään kymmeniä tapahtumia, joissa opiskelijaosaajia hyödynnetään. Yritykselle haetaan tekijöitä LAMKin tapahtumaväylän avulla, jonka kautta sopivimmat tekijät löytyvät pienistä suuriin tapahtumiin, avaa Marjo Leppä, tapahtumatuottaja LAMKista.

Palveluliiketoimintaa opiskeleva Niki Honkasalo toimi Smashin apulaistuottajana Helsingissä.

- Toimin apukätenä ja sain tehdä todella monipuolisia töitä. Halusin itse ottaa vastuuta mm. elektronisen urheilun osiosta, sillä se kiinnostaa myös tulevaisuudessa juuri tuottajan roolissa. Sain Smashista myös hyviä kontakteja, iloitsee Honkasalo. Honkasalo suoritti kaksi työyhteisöjaksoa peräkkäin, jolloin hän pääsi keskittymään tapahtumaan puolen vuoden ajan ja näki koko projektin kulun.

- Parasta oli käytännön vastuu ja oman osaamisen hyödyntäminen. Jos yrittäjä antaa vastuuta opiskelijalle, niin se myös yleensä palkitsee yrittäjää ja yritystä, kertaa kokemuksiaan tyytyväinen opiskelija.

- Smash-tiimillä jäi niin hyvä fiilis LAMKin ja opiskelijoiden kanssa toimimisesta, että yhteistyötä varmasti jatketaan, lupailee Neuvonen.

Tutustu LAMKin tapahtumapalveluihin

Ota yhteyttä

Yrityspalvelut
yrityspalvelutatlamk [dot] fi