Opinto-oikeuden päättyessä  - opinnot avoimen AMK:n kautta

LAMKin tutkinto-opiskelija: Jos olet käyttänyt opiskeluoikeusaikasi sekä kaikki jatkokaudet, ja opintosi ovat viimeistelyä vaille valmiit, sinulla on mahdollisuus suorittaa tutkinnosta puuttuvat opinnot avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijana.

Siirtyminen avoimeen edellyttää realistista opintosuunnitelmaa. Jäljellä olevat opinnot tulee olla suoritettavissa loppuun 12 kuukauden aikana. Opintosuunnitelman teet yhdessä koulutusalasi opintokoordinaattorin kanssa. 

Sosiaali- ja terveysalan opiskelijalla tulee olla kaikki harjoittelut suoritettuna ennen siirtymistä avoimen opiskelijaksi. Mikäli harjoitteluja puuttuu, ole yhteydessä opintokoordinaattori Siru Kilpilampeen. 

Muotoiluinstituutin opiskelija, ota yhteyttä osoitteeseen LAMK_opintokoordinaattoritatlamk [dot] fi opintosuunnitelman tekemiseksi. 

Näin ilmoittaudut avoimeen jatkamaan opintojasi

Jos päätät jatkaa opintojasi avoimessa, sinun tulee ilmoittaa henkilötietosi lomakkeella https://lomake.lamk.fi/lomakkeet/702/lomake.html​​

Antamiesi henkilötietojen perusteella sinulle luodaan Peppiin uusi avoimen AMK:n opiskelijarooli ja saat uuden opiskelijanumeron. Avoimen AMK:n opiskelijana et voi saada opintotukea etkä opiskelija-alennuksia.

​Opintomaksu​​

Opiskelu avoimessa AMK:ssa on maksullista. Opintoja viimeisteleviltä ​veloitetaan

  • 15 euroa / opintopiste, jos suoritettavia opintoja on jäljellä alle 7 op
  • 100 euroa / vuosi, jos suoritettavia opintoja on jäljellä 7 op tai enemmän

Opintomaksu laskutetaan sen jälkeen, kun olet ilmoittautunut avoimen AMK:n opiskelijaksi. 

Kun kaikki opinnot on suoritettu

​Kun olet suorittanut jäljellä olevat opinnot avoimessa, voit hakea opiskeluoikeuden palautusta, jonka jälkeen voit valmistua. ​Opiskeluoikeuden palautusmaksu on 50 euroa.