Opinto-ohjaajille

Lahden ammattikorkeakoulu LAMK tarjoaa AMK- ja YAMK-tasoista koulutusta liiketalouden ja matkailun alalla, muotoilu- ja media-alalla, sosiaali- ja terveysalalla sekä tekniikan alalla. Meillä opiskelee vuosittain noin 5 000 tutkinto-opiskelijaa. Syksystä 2018 LAMKin kaikki alat ovat toimineet uudella yhteisellä kampuksella, joka on saneerattu lahtelaiseen tehdaskiinteistöön.

Tutustu uuteen kampukseemme myös osoitteessa https://www.lamk.fi/niemicampus

Tutustu LAMKin koulutuksiin

Ammattikorkeakoulututkintoihin haetaan korkeakoulujen yhteishaussa Opintopolku.fi-järjestelmässä. Tammikuussa haetaan vieraskielisiin koulutuksiin ja maaliskuussa suomenkielisiin AMK- ja YAMK-koulutuksiin. Syyskuussa haussa on osa suomen- ja vieraskielisistä koulutuksista. Seuraava yhteishakuaika on 4.-18.9.2019

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella pohjakoulutuksestasi ja iästäsi riippumatta LAMKin eri koulutusalojen ammattikorkeakouluopintoja. Avoin tarjoaa myös vaihtoehtoisen väylän tutkinto-opiskelijaksi. Tiesithän, että opiskelu LAMKin avoimessa AMK:ssa on maksutonta toisen asteen opiskelijoille!

Opiskelijavalinta uudistuu

Kuva
ammattikorkeakouluun.fi

Uusi digitaalinen valintakoe otetaan käyttöön syksyllä 2019 ja todistusvalinta laajenee keväällä 2020.

LAMKin kaikki suomenkieliset hakukohteet käyttävät syksyn 2019 yhteishaussa AMK-valintakoetta. Kevään 2020 yhteishaun valintaperusteet julkaistaan alkusyksystä 2019. 

 

Oppilaitosyhteistyö

Päivi Kuosmanen
Palvelupäällikkö
paivi [dot] kuosmanenatlut [dot] fi