Sun kombo - rakenna oma tutkintosi

Kuva
LAMK
Rakenna omaa tulevaisuuttasi opintojesi valinnoilla. LAMKissa voit luoda tutkinnostasi omia tarpeitasi palvelevan, yksilöllisen kokonaisuuden.

Yksilöllinen tutkinto

Koulutukseesi sisältyvät ydinosaamisen opinnot ovat tutkintosi ydin ja ne takaavat sinulle työelämässä tarvittavan vahvan ammattitaidon. Näiden opintojen lisäksi sinulla on mahdollisuus täydentää osaamistasi ja valita opintoja koko ammattikorkeakoulun yhteisestä tarjonnasta. Voit näin syventää tai laajentaa osaamistasi. Saat myös mahdollisuuden opiskella yhdessä monialaisesti muiden alojen opiskelijoiden kanssa.

Opintojen mahdollistama yksilöllinen osaamiskombo tuo sinulle kilpailuetua tulevaisuuden työmarkkinoilla. Työnantajien näkökulmasta on rikkaus, että korkeakouluista valmistuu erilaisia osaajia.

Vaihtoehtoja moneen suuntaan 

Sinulla on valittavana monipuolinen kattaus eri alojen kiinnostavia opintoja tutkintoasi täydentämään. Osittain tarjontaa on ryhmitelty kokonaisuuksiksi valintojen järkevää suuntaamista helpottamaan.

Oppimisväylät ovat yksi tapa laajempien kokonaisuuksien valitsemiseksi. Oppimisväyliä on rakennettu mm. seuraavista teemoista: palvelumuotoilu, kiertotalous, tapahtumatuotanto, digitaalisuus, yrittäjyys, luonnosta hyvinvointia ja liiketoimintaa.

Opinto-opas: Tutustu täydentävän osaamisen tarjontaan!

 

Kuva
LAMKpromo-opiskelijat Summer Upissa

Opintopisteitä somettamalla?

LAMKissa on mahdollista kerryttää opintopisteitä tapahtumissa ja jopa somettamalla:

"Olen tykännyt, että opintopisteitä voi kerätä näinkin hauskalla ja mukavalla tavalla! Opiskelu LAMKissa on huippua! " -Bahar, sosionomiopiskelija