Tradenomi (AMK), liiketalous ja logistiikka, monimuotototeutus, 210 op

Yhdistä työ ja opiskelu ja opiskele tradenomiksi työn ohessa! Osaamisesi muodostuu tekemiesi valintojen mukaan: voit erikoistua esimerkiksi digitaaliseen markkinointiin tai strategiseen johtamiseen. 

Lahden ammattikorkeakoulun liiketalouden ja logistiikan monimuoto-opiskelijana saat vahvan osaamispohjan liiketalouden ydinosaamiseen. 

Opiskelu alkaa
Seuraava hakuaika
-
Tutkinto
Liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto
Laajuus
210 opintopistettä
Kesto
3.5 vuotta
Kieli
Suomi
Paikka

Lahden ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15140 LAHTI

Kuva
Business-kuva
Koulutuksen sisältö

Opiskele tradenomiksi työn ohella

Voit yhdistää opiskelun ja työssäkäynnin sekä varmistaa tulevaisuuden työelämän osaamisen. Opinnot toteutetaan monimuoto-opintoina yhdistäen useita eri opetusmuotoja kuten verkko-opintoja, lähiopetusta ja kirjatenttejä.  Lähiopetukset toteutetaan arki-iltoina ja niiden määrä riippuu tekemistäsi opintojaksovalinnoista. Opinnot on suunniteltu niin, että ne voi suorittaa työn ohessa.

Suorita tutkinto nopeammin

Laadit yhdessä oman tutor-opettajasi kanssa henkilökohtaisen opintosuunnitelman. Suunnitelmassa otetaan huomioon aiemmin hankittu osaaminen aiemmissa työtehtävissä tai koulutuksissa. Aiemmin hankitun osaamisen huomioiminen mahdollistaa tutkinnon suorittamisen lyhyemmässä ajassa. Myös tämänhetkisen työsi opinnollistaminen on mahdollista.

Valitse oma osaamispolkusi

Ensimmäisenä opiskeluvuonna saat hyvän pohjan liiketalouden eri osa-alueista ja valmiudet rakentaa oman osaamispolkusi. Syvennät osaamistasi valitsemalla logistiikan, markkinoinnin, taloushallinnon tai johtamisen opintoja - osaamisesi muodostuu siis tekemiesi opintovalintojen mukaan. Voit suorittaa myös monialaisia palvelumuotoilun, kiertotalouden ja yrittäjyyden opintoja.

Täydentävän, eli vapaasti valittavan osaamisen opintoja liiketaloudessa ovat esim. digitaalinen markkinointi, tilinpäätöksen laadinta, strateginen johtaminen ja logistiikassa esim. toimitusverkoston kehittäminen, SAP-toiminnanohjausjärjestelmä sekä hankintatoimi.

 

Uramahdollisuudet

Tradenomin tutkinnon suoritettuasi voit toimia asiantuntijana tai esimiehenä erilaisissa yrityksissä ja yhteisöissä. Opinnot antavat myös valmiudet toimia yrittäjänä ja kansainvälisissä tehtävissä.

Mahdollisia tehtävänimikkeitä:
•    Account Manager
•    Business Controller
•    digitaalisen markkinoinnin asiantuntija
•    hr-assistentti
•    henkilöstöpäällikkö
•    kirjanpitäjä
•    logistiikkapäällikkö
•    markkinointiassistentti
•    ostaja/ostopäällikkö
•    palveluneuvoja
•    yrittäjä

Avainsanat
Kuva
Juuso Isoherranen

Monimuoto-opiskelija keräsi liki 290 opintopistettä

"Kai sitä vain tykkäsi opiskella laajasti ja paljon: johtamista ja viestintää, logistiikkaa, kiertotaloutta ja kulttuuriin liittyviä kursseja, kuten Doing business in India ja Doing business with the Russians. "

Kuva
Business-kuva

Valintakokeet ja esivalintatehtävät

Täältä löydät kootusti kaikkien kevään 2019 yhteishaussa olevien koulutusten yleiset ohjeistukset valintakoejärjestelyihin. Tarkemmat, koulutuskohtaiset ohjeet valintakokeisiin valmistautumiseen löydät kunkin koulutuksen Opintopolku.fi -sivulta.

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä:

Ullamari Tuominen
Lehtori
ullamari [dot] tuominenatlamk [dot] fi

Lisätietoja hakemisesta ja valintaperusteista:

Hakijapalvelut
044 708 1385 tai 044 708 1386
hakijapalvelutatlamk [dot] fi