Sairaanhoitaja (AMK), päivätoteutus, 210 op

Seuraava hakuaika
-
Kuva
Kuva sairaanhoitajasta

Opiskele sairaanhoidon ammattilaiseksi ja tee työtä, jolla on merkitystä! Sairaanhoitajana työllistymisnäkymäsi ovat erinomaiset ja uramahdollisuutesi laajat.

Sairaanhoitajana osaat edistää ja tukea eri-ikäisten ihmisten, perheiden ja erilaisten yhteisöjen terveyttä ja hyvinvointia sekä osaat hoitaa sairastunutta henkilöä yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti.

Työllistymismahdollisuudet

Sairaanhoitajana sinulla on tarjolla laajasti erilaisia uramahdollisuuksia ja työllistymisnäkymäsi ovat erinomaiset.

Sairaanhoitajana toimit sosiaali- ja terveysalan palveluissa julkisella puolella tai yksityissektorilla, järjestöissä; esimerkiksi terveyskeskuksissa, sairaaloissa ja erilaisissa palveluasumisen muodoissa, yhdistyksissä, vammaisjärjestöissä ja säätiössä sekä yrittäjinä.

Sairaanhoitajana voit toimia myös erilaisissa kansallisissa ja kansainvälisissä kehittämisprojekteissa asiantuntijatehtävissä.

Kuva
Viivi Lehtonen

”Olen tykännyt sairaanhoitajaopinnoista ja LAMKista. Suosittelen hoitoalaa, mutta kannattaa myös etukäteen selvittää, mihin on tulossa. Opiskelijalla täytyy olla paloa hoitoalalle, avoimuutta ja asennette, sillä kaikesta on selviydyttävä. Alalla tarvitaan monenlaisia ihmisiä ja erilaisille tyypeille löytyy kyllä omat alueensa”

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä:

Eveliina Kivinen
Lehtori
eveliina [dot] kivinenatlamk [dot] fi

Lisätietoja hakemisesta ja valintaperusteista:

Hakijapalvelut
044 708 1385 tai 044 708 1386
hakijapalvelutatlamk [dot] fi
Kuva
LAB-ammattikorkeakoulu

LAMK ja SAIMIA yhdistyvät LAB-ammattikorkeakouluksi

Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyvät tammikuussa 2020 uudeksi LAB-ammattikorkeakouluksi. Syksyn 2019 yhteishaussa Lahden ammattikorkeakouluun valitut opiskelijat aloittavat opintonsa LABin Lahden kampuksella.