Kiinteistöliiketoiminnan asiantuntija, 30 op

Toteutusaika
09.01.2019 - 08.11.2019
Laajuus
30 opintopistettä
Opetuskieli
Suomi
Toteutustapa
Lähiopetus
Verkko-opiskelu (osittain)
Iltaopiskelu
Paikka

Lahden ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 LAHTI

Hinta
400 euroa (ALV 0 %)

Kiinteistövälityksen toimintaympäristö 15 op

  • Kiinteistönvälitysala 5 op
  • Kiinteistövälityksen juridiikka 5 op
  • Kiinteistöjen tekniset ominaisuudet 5 op

Kiinteistönvälitys ja –kauppa 15 op

  • Kohteen ja välityspalveluiden markkinointi 4 op
  • Asunto-osakkeen kauppa 4 op
  • Kiinteistön kauppa 4 op
  • Valmistautuminen LKV kokeeseen 3 op

Opintojaksojen tarkemmat sisällöt selviävät opinto-oppaasta.

Tavoitteet
Kiinteistöliiketoiminnan koulutuksella kehität osaamistasi ja ammattitaitoasi kiinteistöalalla ja saat valmiuksia LKV-kokeen suorittamiseen. Opinnot koostuvat kahdesta 15 opintopisteen moduulista. Ensimmäisessä moduulissa perehdytään kiinteistövälityksen toimintaympäristöön, ja toisessa syvennetään osaamista kiinteistönvälityksestä ja –kaupasta. Opinnot hyväksiluetaan tutkintoon, jos päätät myöhemmin hakea tutkinto-opiskelijaksi Lahden ammattikorkeakouluun. Koulutuksesta voit suorittaa myös pienempiä osia tarpeesi mukaan.
Kohderyhmä

Kiinteistöliiketoiminnan koulutus soveltuu sinulle, joka olet kiinnostunut kiinteistönvälityksestä tai haluat syventää osaamistasi tietyn aihealueen osalta. Koulutus soveltuu täydentämään ammatillista osaamista mm. myyntineuvottelijoille ja kiinteistö- tai asuntosijoittamisesta kiinnostuneille.

Toteutustapa ja opetusmenetelmät
Koulutus järjestetään aikavälillä 9.1. – 8.11.2019 monimuoto-opetuksena. Lähiopetusta järjestetään noin 2-4 iltaa kuukaudessa klo 17.00 – 20.00. Lähipäivien välillä työskennellään itsenäisesti Moodle-verkkoympäristöä hyödyntäen.
Ryhmäkoko
30
Muuta tärkeää
Ilmoittautuminen

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelupaikat täytetään pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on aina sitova.

Ilmoittautumisaika
-
Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan aiemmin kuin 14 vuorokautta ennen suunniteltua toteutusajankohtaa, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen suunniteltua toteutusajankohtaa, veloitetaan 50 % hinnasta. Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan myöhemmin kuin 48 tuntia ennen tilaisuutta tai sitä ei peruuteta ollenkaan, veloitetaan 100 % hinnasta. Peruutus on tehtävä kirjallisesti, esimerkiksi sähköpostivahvistuksessa olevan peruutuslinkin kautta.

Avoin AMK, Liiketalouden ja matkailun ala
avoinamkatlamk [dot] fi