Fysioterapeutti (AMK), monimuotototeutus, 210 op

Seuraava hakuaika
-
Kuva
Fysioterapeutti

Opiskele joustavasti fysioterapeutiksi, liikkumisen, toimintakyvyn ja kuntoutuksen asiantuntijaksi!

Fysioterapeutti on kuntoutusalan asiantuntija, jonka tehtävänä on edistää, palauttaa ja ylläpitää asiakkaan terveyttä, liikettä, liikkumista ja toimintakykyä. Fysioterapeutiksi opiskellaan aidoissa asiakastilanteissa ja työelämän hankkeissa. Opinnoissa tulevat tutuksi älykkäät terveysliikunnan ratkaisut sekä hyvinvoinnin palveluinnovaatiot.

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti, joka tarkoittaa, että se sisältää etä- ja lähijaksoja. Lähiviikoilla opetusta on arkisin päiväaikaan, mutta ilta- ja viikonloppuopetus on myös mahdollista. Lähiviikot vaativat läsnäoloa paikanpäällä

Kuva
Jade Parviainen

"Tunnen todellakin olevani oikealla alalla. Se tunne on mahtava, kun esimerkiksi kävelykykynsä menettänyt asiakas pääsee nousemaan itse sängystä ylös, kun ensin ollaan treenattu pitkään yhdessä. Lasten auttaminen on minulla lähellä sydäntä. Tässä työssä pääsee auttamaan asiakasta ja empatiakyky on tärkeää."

Työllistymismahdollisuudet

Fysioterapeutti työskentelee asiakastyössä ja muissa asiantuntijatehtävissä mm. sairaaloissa, terveyskeskuksissa, tutkimus- ja hoitolaitoksissa, yrittäjänä tai kolmannella sektorilla.

Fysioterapeutti toimii yhteistyössä asiakkaan ja muiden asiakkaan kuntoutumisen ja hyvinvoinnin tukemiseen osallistuvien kanssa. Hän toimii myös oman alansa asiantuntijana moniammatillisissa työryhmissä.

Valmistuttuasi saat fysioterapeutti (AMK) pätevyyden, jolloin olet terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö. Fysioterapeutin ammattinimikettä saa käyttää ja ammattia harjoittaa vain tutkinnon suorittanut fysioterapeutti. 

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä:

Lisätietoja hakemisesta ja valintaperusteista:

Hakijapalvelut
044 708 1385 tai 044 708 1386
hakijapalvelutatlamk [dot] fi
Kuva
LAB-ammattikorkeakoulu

LAMK ja SAIMIA yhdistyvät LAB-ammattikorkeakouluksi

Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyvät tammikuussa 2020 uudeksi LAB-ammattikorkeakouluksi. Syksyn 2019 yhteishaussa Lahden ammattikorkeakouluun valitut opiskelijat aloittavat opintonsa LABin Lahden kampuksella.