Digivalmennus sosiaali- ja terveysalan toimijoille

Pysytään Pinnalla -hanke tarjoaa sosiaali- ja terveysalan toimijoille valmennuksen, jossa on mahdollisuus tutustua käytännönläheisesti digitaalisiin työkaluihin.
Valmennus sisältää yhden iltapäivän (3,5 h) Lahden ammattikorkeakoulun tiloissa. Lisäksi valmennukseen sisältyy kolme webinaariluentoa työelämän laadusta ja tuottavuudesta, työhyvinvoinnista ja ajanhallinnasta sekä työelämän tulevaisuudesta.
Toteutusaika
12.11.2019
Klo 12:30 - 16.00
Paikka

Lahden ammattikorkeakoulu
NiemiCampus
Mukkulankatu 19
tila D 250 (2.krs)

https://www.lamk.fi/fi/info/niemicampus

Digivalmennuksessa aiheena on sähköiset arjen helpottajat. Työpajassa tutustutaan kolmeen sähköiseen työvälineeseen, joilla voi helpottaa omaa työtään.
Työpajassa tutustutaan sisällöntuotanto- ja jakamisalustaan, yhteissuunnittelu- ja projektinhallintatyökaluun sekä verkkokokoustyökaluun.
Työpajassa on kustakin työvälineestä lyhyt esittely, jonka jälkeen lähdetään kokeilemaan työkaluja kouluttajien avustuksella ja pohditaan sovellutuskohteita omaan työympäristöön.

Hinta

Koulutuksen kokonaishinta on 200 € / organisaatio (1-4 henkilöä). Koulutus on arvonlisäverotonta, eikä sisällä vähennettävää arvonlisäveroa. Lisäksi koko organisaation henkilöstö voi osallistua kolmeen hankkeen webinaariluentoon.

Muuta tärkeää

Lisätiedot

Sirpa Keminen
Projektipäällikkö, Pysytään Pinnalla -hanke
Lahden ammattikorkeakoulu
050 4036891
sirpa [dot] keminenatlamk [dot] fi

Ilmoittautuminen

Valmennukseen voi osallistua 1-4 henkilöä /organisaatio. Jokaiselta oma ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta.

https://www.lyyti.in/Digivalmennus_sosiaali_ja_terveysalan_toimijoille_9317

Digivalmennukseen mahtuu mukaan 20 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset 7.10. mennessä.

Peruutusehdot
.