Avoin AMK, Visuaalisen viestinnän perusteet -osaamiskokonaisuus, 30 op

Visuaalisen viestinnän perusteet -osaamiskokonaisuus on koottu visuaalisen viestinnän koulutuksen 1. vuoden opinnoista. Osaamiskokonaisuuteen kuuluu taideopintoja sekä medianomin perusosaamiseen sisältyviä opintoja. Opiskelijan oma aktiivisuus on tärkeää oppimisen tapahtuessa opintojaksoilla tekemisen/harjoitustöiden kautta. Tekemisen prosesseissa opiskelija saavuttaa välineen (kameran, ohjelmistojen ym.) hallinnan perusteet, mutta samalla kehittää omaa persoonallista visuaalista ilmaisutapaansa näitä välineitä käyttäen.

Osaamiskokonaisuus järjestetään ilta- ja viikonloppuopintoina.

Osaamiskokonaisuuteen kuuluvat seuraavat opintojaksot:
Toteutusaika
06.09.2019 - 31.05.2020
Laajuus
30 opintopistettä
Opetuskieli
Suomi
Toteutustapa
Viikonloppuopiskelu
Iltaopiskelu
Lähiopetus
Verkko-opiskelu (osittain)
Paikka

Lahden ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 LAHTI

Hinta
400 euroa (alv 0 %) (avoimen AMK:n vuosimaksu)

Ilmoittautuminen tapahtuu koko osaamiskokonaisuuteen. Huomioithan kunkin yksittäisen opintojakson tarkan aikataulun linkeistä. Syksyn aikataulut ovat selvillä, kevään 2020 osalta lukujärjestykset julkaistaan syksyllä 2019.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tavoitteet
Jokaisella osaamiskokonaisuuteen kuuluvalla yksittäisellä opintojaksolla on osaamistavoitteet, jotka löytyvät edellä olevista opintojaksokohtaisista linkeistä.
Ryhmäkoko
10
Muuta tärkeää

Osaamiskokonaisuus kuuluu visuaalisen viestinnän koulutukseen.

Ilmoittautuminen

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelupaikat täytetään pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on aina sitova.

Ilmoittautumislinkki julkaistaan tällä sivulla ilmoittautumisen alkaessa.

Ilmoittautumisaika
-
Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan aiemmin kuin 14 vuorokautta ennen suunniteltua toteutusajankohtaa, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen suunniteltua toteutusajankohtaa, veloitetaan 50 % hinnasta. Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan myöhemmin kuin 48 tuntia ennen tilaisuutta tai sitä ei peruuteta ollenkaan, veloitetaan 100 % hinnasta. Peruutus on tehtävä kirjallisesti, esimerkiksi sähköpostivahvistuksessa olevan peruutuslinkin kautta.