Kansainvälisyys

Tarjoamme sinulle monipuoliset mahdollisuudet hankkia arvokasta kansainvälistä osaamista ja monikulttuurisia valmiuksia työelämää varten. Yli 300 ulkomaista tutkinto-opiskelijaa ja noin 200 vaihto-opiskelijaa tekevät LAMKista aidosti kansainvälisen opiskeluympäristön.

Tervetuloa LAMKiin kokemaan kansainvälistä tunnelmaa!
Kuva
Join application autumn 2019

Opiskelijavaihto ulkomaille

Voit suorittaa osan tutkintosi opinnoista ulkomailla. Vaihtojakso yhteistyökorkeakouluun tarjoaa upean mahdollisuuden hankkia kansainvälistä kokemusta työelämää varten, uusia näkökulmia ja kontakteja sekä unohtumattoman kokemuksen.

Kuva
Study

Kaksoistutkinto

Tiesitkö, että LAMKissa voit suorittaa opintojesi aikana kaksi tutkintoa?

Hanki yksi tutkinto LAMKista ja toinen ulkomailta!

Kuva
International students

Kansainväliset intensiivijaksot

Kansainvälistä kokemusta voit hankkia hyödyntämällä kesäkouluja ja intensiivikursseja. Ulkomailla ja Lahdessa järjestetään monia intensiivijaksoja, joihin pystyt helposti osallistumaan LAMKin opiskelijana.

Kuva
Lahden ammattikorkeakoulu

Harjoittelu ulkomailla

Tutkintoosi sisältyvän harjoittelun voit suorittaa ulkomailla. Kansainvälisessä harjoittelussa parannat ammatillisen osaamisen lisäksi kielitaitoasi ja kulttuurituntemustasi. Harjoitteluaikana saadut kontaktit ja työkokemus ovat tärkeitä siirtyessäsi opinnoista työelämään.

Kuva
LAMK

Englanninkielinen opetus

Englanninkielinen opetus kehittää oppimisympäristöä kansainväliseksi ja monikulttuurilliseksi sekä antaa välineitä kansainvälisissä projekteissa toimimiseen. Opintojaksoilla tutustut vaihto-opiskelijoihimme ja niissä vierailee ulkomaisia opettajia tuoden lisäarvoa kieli- ja kulttuuriosaamiseen.

Kuva
Russian class

Kieli- ja kulttuuriopinnot

LAMKissa on mahdollista hankkia laaja ja monipuolinen kielitaito sekä kehittää kulttuurienvälistä viestintätaitoa. Pakollisten kieliopintojen lisäksi sinulla on mahdollisuus opiskella kieliä ja kulttuurienvälistä viestintää täydentävinä opintoina.

Kuva
Lamkon logo

Kv-tutorina toimiminen

Kansainvälinen kampus tarjoaa ainutlaatuisia tilaisuuksia verkostoitua ja hankkia kansainvälistä osaamista ja ystäviä. LAMKin opiskelijana sinulla on mahdollisuus hakeutua tutoriksi ja päästä helposti tutustumaan kansainvälisiin opiskelijoihin.

Lisätietoa

LAMKin opiskelijana saat lisätietoa kansainvälistymismahdollisuuksistasi opintojesi aikana. Opiskelijavaihdon koordinaattorit auttavat kansainvälistymismahdollisuuksien kartoittamisessa ja ohjaavat opiskelijavaihtoon liittyvissä järjestelyissä.

Lue lisää