Saapuminen kampukselle

NiemiCampus on yksi kampusalue, joka toimii kahdessa eri rakennuksessa. LAMKin päärakennus on Mukkulankatu 19:ssa, josta pääsee kävellen muutamassa minuutissa Niemenkatu 73:een.

NiemiCampus sijaitsee 3 kilometrin päässä Lahden keskustasta ja 4 kilometrin päässä Matkakeskuksesta, joka on sekä bussi- että junaliikenteen pääasema. 

Mukkulankatu 19

Saapuminen bussilla 

Linja-autot 13, 31 ja 32 saapuvat NiemiCampukselle Matkakeskukselta (linja-auto- ja rautatieasema) A-pysäkiltä. Linja 13 ei kierrä Kauppatorin kautta. Linjat 31 ja 32 kulkevat Matkakeskukselta torille ja jatkavat torilta D1-pysäkin kautta.

Tarkemmat reittitiedot löydät LSL:n reittioppaasta

Pysäköinti 

Vierailijoiden parkkialueet löytyvät kiinteistön etupihalta, P1-alueelta. Alueella on merkittynä yhteensä 31 vieraspaikkaa. Näistä 25 sijaitsee ISKUn päädyn puolella ja 6 sijaitsee LAMKin päädyn puolella. Vierailija voi pysäköidä näille paikoille ja ilmoittaa rekisterinumeron aulapalveluille. 

Vieraspaikkojen täyttyessä on vieraiden mahdollisuus pysäköidä P1 alueen merkitsemättömille paikoille. Rekisteritunnus ilmoitetaan aulaan, joka kirjaa sen järjestelmään.

Autojen sähkölatauspaikat (P1 ja P4) ovat maksuttomia. Parkkikiekkoa tai lupalappuja ei tarvita.

Muilla parkkialueilla käytetään eParking-sovellusta, jonka kautta varataan pysäköintioikeus. eParking-sovellus on ladattavissa Play-kaupasta tai AppStoresta nimellä eParking Suomi. Katso ohjeet eParking-sovelluksen käyttöön osoitteesta www.eparking.fi/newuser

Tarkemmat pysäköintiohjeet ja aluekartta (pdf) 

Katso myös

Katso tarkemmat ohjeet saapumisesta Niemenkatu 73 kiinteistöön. 

Niemenkatu 73