Avoimen AMK:n opintomaksut

Lahden ammattikorkeakoulun avoimessa AMK:ssa on käytössä sekä opintojaksokohtainen hinnoittelu että vuosimaksu.

Opintojaksokohtainen hinta on 15 euroa/opintopiste. Hinta siis riippuu suoritettavan opintojakson laajuudesta, esimerkiksi 5 op:n laajuinen opintojakso maksaa 75 euroa. 

Laajoista opintokokonaisuuksista, kuten polkuopinnoista veloitamme 400 euron suuruisen vuosimaksun.

Toisen asteen opiskelija

Opiskelu avoimessa on maksutonta lukioissa ja ammattioppilaitoksissa opiskeleville alle 25-vuotiaille. Kun ilmoittaudut, kerro ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kentässä, missä oppilaitoksessa opiskelet. Jos sinut hyväksytään opintojaksolle, pyydä opiskelijatodistus omasta oppilaitoksestasi ja toimita se avoimen AMK:n yhteyshenkilölle. Huomioithan, että mahdollisista tarvikkeista, materiaaleista ja ekskursioista peritään maksu​.

LAMKin tutkinto-opiskelija

Avoimen AMK:n opinnot ovat LAMKin tutkinto-opiskelijoille maksuttomia, jos opiskelija on saanut luvan sisällyttää opintojakson HOPSiinsa. Opinnot on suunnattu kuitenkin ensisijaisesti sivutoimisille, itse maksaville asiakkaille, eli opintojaksolle pääsee yleensä vain, jos se ei täyty sivutoimisista asiakkaista.

Todistusmaksut

Opiskelijalle postitetaan hyväksytysti suoritetuista opinnoista opiskelijahallintajärjestelmästä tulostettu opintosuoritusote. Ensimmäinen opintosuoritusote on maksuton, mutta uusi opintosuoritusote kadonneen tilalle maksaa 15 euroa. Erillisen todistuksen saa pyynnöstä koulutusalalta ja sen hinta on myös 15 euroa. 

Muut maksut

Muita mahdollisia opintoihin liittyviä maksuja ovat opintojaksokohtaiset materiaali-, tarvike- ja ekskursiomaksut. 

Kaikki hinnat ovat alv 0 %.

Laskutus

Opintojaksomaksu laskutetaan opintojen alettua. Vuosimaksu laskutetaan kahdessa erässä kalenteri- tai lukuvuoden alussa. Laskussa on 14 päivää maksuaikaa. Pienlaskutuslisä 5 euroa lisätään laskuun, jonka loppusumma on alle 10 euroa. 

Opiskeluoikeuden evääminen

Maksujen laiminlyönti katkaisee opiskeluoikeuden välittömästi. Opintomaksut ovat perintäkelpoisia.

​Lahden ammattikorkeakoulu voi harkinnan mukaan jättää ottamatta avoimen AMK:n opintoihin henkilön, jolla on ilmoittautumisajankohtana aiempia maksamattomia Lahden ammattikorkeakoulun avoimen AMK:n opintomaksuja.


 

Jaa sivu