Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelupaikat täytetään pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on aina sitova. Tutustu myös peruutusehtoihimme.

Ilmoittautumisajat

Loppusyksyllä alkavat opinnot
30.9.2019 klo 8 - 6.10.2019 klo 23.59

Tammikuussa alkavat opinnot, ml. polkuopinnot
2.12.2019 klo 8 - 8.12.2019 klo 23.59

Näin ilmoittaudut

Ilmoittaudu näin: Etsi koulutushausta opinto, johon haluat ilmoittautua ja klikkaa opintokuvaus auki. Jokaisessa opintokuvauksessa on linkki ilmoittautumislomakkeelle.

Ilmoittautuminen tehdään e-lomakkeella. Lomakkeelle on linkki jokaisen opintokuvauksen yhteydessä. Lomake on auki ainoastaan ilmoittautumisajankohtina. 

Huomioithan, että opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Erityisesti polkuopinnot ovat suosittuja, joten niihin kannattaa ilmoittautua heti ilmoittautumisajan alettua. 

Kun ilmoittaudut yksittäisille opintojaksoille, huomioithan, että voit ilmoittautua kerralla maksimissaan kolmelle saman alan opintojaksolle. Jos haluat ilmoittautua useamman koulutusalan opintoihin, sinun tulee täyttää myös useampi lomake. 

Ilmoittautumislomakkeen malli (pdf)

Lomakkeella kysytään henkilötietojasi. Tarvitsemme niitä opiskelijahallintojärjestelmäämme varten. Lomakkeen pudotusvalikosta voit valita opintojakson tai -kokonaisuuden, johon haluat ilmoittautua. Yhteys on suojattu ja turvallinen. 

Ilmoittauduttuasi saat automaattisen vahvistusviestin ilmoittautumisen onnistumisesta sähköpostiisi. 

Opintoihin hyväksyminen

Ryhdymme käymään ilmoittautumisia läpi jo ilmoittautumisaikana, mutta erityisesti elokuussa ja joulukuussa ilmoittautumisia tulee niin paljon, että tämä vie aikaa. Pyrimme lähettämään tiedon sähköpostitse opiskelupaikasta tai varasijasta mahdollisimman pian ilmoittautumisajan päätyttyä, mutta pyydämme kärsivällisyyttä ruuhkaisina aikoina. 

Voit kysyä vapaaksi jääneitä opiskelupaikkoja osoitteesta avoinamkatlamk [dot] fi.

Peruuttaminen ja peruutusehdot

Jos et pääse osallistumaan opintoon, johon olet ilmoittautunut, peruuta ilmoittautumisesi hyvissä ajoin ennen opintojen alkua, jotta voimme tarjota vapautuvaa paikkaa varasijalla olevalle. Peruutusvelvollisuus on myös polkuopiskelijoilla ja toisen asteen opiskelijoilla. Tee peruutus aina kirjallisesti osoitteeseen avoinamkatlamk [dot] fi

Peruutusehdot

Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan aiemmin kuin 14 vuorokautta ennen suunniteltua toteutusajankohtaa, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen suunniteltua toteutusajankohtaa, veloitetaan 50 % hinnasta. Mikäli ilmoittautuminen peruutetaan myöhemmin kuin 48 tuntia ennen tilaisuutta tai sitä ei peruuteta ollenkaan, veloitetaan 100 % hinnasta. 

Hop on -opinnot: Asiakkaalla on oikeus peruuttaa ilmoittautumisensa maksutta 14 vuorokauden kuluessa ilmoittautumishetkestä. Tämän jälkeen asiakkaalta laskutetaan opintojakson hinta kokonaisuudessaan.

Huomioithan, että vuosimaksua 400 euroa ei palauteta miltään osin, koska sillä saa opiskeluoikeuden vuodeksi. Vaikka opiskelija ei käyttäisi opiskeluoikeuttaan suunnittelemallaan tavalla, se ei oikeuta opintomaksun osittaiseenkaan palautukseen.