TKI-asiantuntija, ympäristöteknologia

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) on rohkea, kunnianhimoinen ja kannustava yhteisö, jossa opiskelijan ja henkilöstön on ilo toimia yhdessä. Arvomme ovat ilo, oivallus ja arvostus. Meiltä valmistuu menestyviä asiantuntijoita työelämään. Opiskelijoita on yli 5000 ja henkilöstöä on 360. LAMK profiloituu yrittäjyyden ja painoalojensa – hyvinvoinnin ja uudistavan kasvun, kiertotalouden ratkaisujen, muotoilun ja älykkään liiketoiminnan – kautta.

Lappeenrannan–Lahden teknillinen yliopisto LUT, Lahden ammattikorkeakoulu LAMK ja
Saimaan ammattikorkeakoulu muodostavat LUT-korkeakoulut. Se on laadukas, kokeileva ja energinen korkeakoulukeskittymä, jota yliopisto johtaa kansainvälisen mallin mukaisesti. Konsernissa LUT yliopistona tekee akateemista tutkimusta ja antaa tieteelliseen tutkimukseen perustuvaa ylintä koulutusta. LAMK ja Saimaa antavat työelämälähtöistä koulutusta sekä tekevät soveltavaa tutkimus- kehitys- ja innovaatiotoimintaa.

Haemme projektipäällikköä (TKI-asiantuntija) kiertotalouden määräaikaisiin projekteihin ajalle 1.11.2019 - 31.12.2020. Henkilön osaamisprofiilista riippuen työn sisältö voi liittyä joko (1) biokiertotalouden edistämiseen ja laajan hankekonsortion koordinointiin (EAKR-projekti) (2) kierrätysmuoviteknologioiden ja muovien uusiokäytön kehittämiseen, (EAKR-projekti) (3) kansainväliseen yhteistyöhön Päijät-Hämeen älykkään erikoistumisen kärkialan kiertotalouden edistämiseen, (Interreg Baltic Sea Region Platform -projekti)
Keskeiset työtehtävät
Projektipäällikkö vastaa sovitun kierto- tai biotalous projektin toimenpiteistä, taloudesta ja viestinnästä sekä alueellisesta ja kansainvälisestä yhteistyöstä.
Edellytettävä koulutus
Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ympäristöalalta, liiketaloudesta tai muu vastaava soveltuva koulutus
Edellytettävä osaaminen ja työkokemus
Kiertotalousosaamista ja kokemusta ympäristöalan projekteista. Kokemusta julkisen rahoituksen TKI-hankkeista. Näyttöjä valmiuksista toimia projektipäällikkönä vaativissa projekteissa. Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi. Erinomainen englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito (projektit 1 ja 3). Rakennerahasto- ja aluekehitystuntemus.
Arvostettava osaaminen ja työkokemus
Työkokemus alueellisista ja kansainvälisistä julkisen rahoituksen projektipäällikön tehtävistä.
Koeaika
6 kk
Palkkauksen peruste
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.
Lisätietojen antajat
TKI-johtaja Kati Manskinen p. 050 301 8167.
Hakuaika
01.10.2019 - 13.10.2019