TKI-asiantuntija, tki (tekniikka)

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) on rohkea, kunnianhimoinen ja kannustava yhteisö, jossa opiskelijan ja henkilöstön on ilo toimia yhdessä. Arvomme ovat ilo, oivallus ja arvostus. Meiltä valmistuu menestyviä asiantuntijoita työelämään. Opiskelijoita on yli 5000 ja henkilöstöä on 360. LAMK profiloituu yrittäjyyden ja painoalojensa – hyvinvoinnin ja uudistavan kasvun, kiertotalouden ratkaisujen, muotoilun ja älykkään liiketoiminnan – kautta.

Lappeenrannan–Lahden teknillinen yliopisto LUT, Lahden ammattikorkeakoulu LAMK ja
Saimaan ammattikorkeakoulu muodostavat LUT-korkeakoulut. Se on laadukas, kokeileva ja energinen korkeakoulukeskittymä, jota yliopisto johtaa kansainvälisen mallin mukaisesti. Konsernissa LUT yliopistona tekee akateemista tutkimusta ja antaa tieteelliseen tutkimukseen perustuvaa ylintä koulutusta. LAMK ja Saimaa antavat työelämälähtöistä koulutusta sekä tekevät soveltavaa tutkimus- kehitys- ja innovaatiotoimintaa.

Haemme projektipäällikköä (TKI-asiantuntija) kansainväliseen “CECI - Citizen involvement in circular economy implementation”-projektille aikavälille 1.8.2019 - 31.7.2022. Projektin rahoitus tulee Interreg Europe-ohjelmasta ja sen budjetti on 1,5 miljoonaa euroa. Rahoitusohjelman tavoitteena on tehostaa kansallisten rakennerahasto-ohjelmien toteutumista koko Euroopan alueella. CECI-projektissa edistetään asukkaille suunnattuja kiertotalousratkaisuja erityisesti jakamistaloudessa. Suomen lisäksi muita partnerimaita projektissa ovat Belgia, Ranska, Espanja, Tšekki ja Bulgaria. Projektipäällikön tehtävä edellyttää lopullista myönteistä rahoituspäätöstä
Keskeiset työtehtävät
Projektipäällikkö vastaa projektin toimenpiteistä, taloudesta ja viestinnästä sekä alueellisesta ja kansainvälisestä yhteistyöstä
Edellytettävä koulutus
Ylempi korkeakoulututkinto ympäristöalalta, liiketaloudesta tai muu vastaava soveltuva koulutus
Edellytettävä osaaminen ja työkokemus
Kokemusta julkisen rahoituksen TKI-hankkeista. Näyttöjä valmiuksista toimia projektipäällikkönä vaativassa kansainvälisessä projektissa. Kiertotalouden liiketoimintamallien osaamista. Rakennerahasto- /aluekehitystuntemusta. Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Erinomainen englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä hyvä suomen kielen taito.
Arvostettava osaaminen ja työkokemus
Työkokemus kansainvälisistä julkisen rahoituksen projektipäällikön tehtävistä
Koeaika
6 kk
Palkkauksen peruste
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.
Lisätietojen antajat
TKI-johtaja Kati Manskinen p. 050 3018 167.
Hakuaika
30.04.2019 - 19.05.2019