TKI-asiantuntija, ohjelmistoteknologia

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) on rohkea, kunnianhimoinen ja kannustava yhteisö, jossa opiskelijan ja henkilöstön on ilo toimia yhdessä. Arvomme ovat ilo, oivallus ja arvostus. Meiltä valmistuu menestyviä asiantuntijoita työelämään. Opiskelijoita on yli 5000 ja henkilöstöä on 360. LAMK profiloituu yrittäjyyden ja painoalojensa – hyvinvoinnin ja uudistavan kasvun, kiertotalouden ratkaisujen, muotoilun ja älykkään liiketoiminnan – kautta.

Lappeenrannan–Lahden teknillinen yliopisto LUT, Lahden ammattikorkeakoulu LAMK ja
Saimaan ammattikorkeakoulu muodostavat LUT-korkeakoulut. Se on laadukas, kokeileva ja energinen korkeakoulukeskittymä, jota yliopisto johtaa kansainvälisen mallin mukaisesti. Konsernissa LUT yliopistona tekee akateemista tutkimusta ja antaa tieteelliseen tutkimukseen perustuvaa ylintä koulutusta. LAMK ja Saimaa antavat työelämälähtöistä koulutusta sekä tekevät soveltavaa tutkimus- kehitys- ja innovaatiotoimintaa.

Haemme tekniikan alalle TKI-asiantuntijoita määräaikaisiin työtehtäviin 2.9.2019 - 31.12.2021 väliseksi ajaksi.Olet kiinnostunut tekoälyn kehittämisestä ja sen soveltamisesta erilaisiin teollisuuden ratkaisuihin. Tehtävissäsi hyödynnät myös IoT ja Big data teknologioita kehittäessäsi innovatiivisia prototyyppi ratkaisuja tiimimme jäsenenä. Sinulla on jonkin verran kokemusta ohjelmoinnista ja haluat oppia lisää.Työssäsi pääset mukaan kansallisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin toimimaan monikulttuurisessa työympäristössä. Tämän johdosta sinulta toivotaan hyvää kirjallista ja suullista englanninkielen taitoa ja yhteistyöhalua toimia erilaisten ihmisten kanssa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten kansainvälisten työtehtävien lisäksi mahdollisuuden kehittyä tekoälyteknologioiden osaajaksi. Hakuajan aikana mahdollisesti aloitetaan hakijoiden haastattelut.
Keskeiset työtehtävät
Ohjelmointi, suunnittelu ja uusien ratkaisujen innovointi.
Edellytettävä koulutus
Tietotekniikan insinööri (AMK), DI, tietojenkäsittelyn FM tai vastaava tutkinto.
Edellytettävä osaaminen ja työkokemus
Yksi tai useampia seuraavista:
- Java ja Java Script
- C/C++
- SQL / Maria DB
- HTML5
- Android / ioS
- Google Cloud / Azure Cloud / IBM Watson.
Arvostettava osaaminen ja työkokemus
Ohjelmointi, projektinhallinta ja pilvipalveluiden tuntemus.
Koeaika
6 kk
Palkkauksen peruste
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.
Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on
Toimittanut työhöntulotarkastuslausunnon terveydentilastaan.
Lisätietojen antajat
Koulutuspäällikkö Rami Kivilahti p. 050 309 3213 (yhteydenotot 5.8.19 alkaen).
Hakuaika
01.08.2019 - 15.08.2019