Projektityöntekijä

Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) on rohkea, kunnianhimoinen ja kannustava yhteisö, jossa opiskelijan ja henkilöstön on ilo toimia yhdessä. Arvomme ovat ilo, oivallus ja arvostus. Meiltä valmistuu menestyviä asiantuntijoita työelämään. Opiskelijoita on yli 5000 ja henkilöstöä on 360. LAMK profiloituu yrittäjyyden ja painoalojensa – hyvinvoinnin ja uudistavan kasvun, kiertotalouden ratkaisujen, muotoilun ja älykkään liiketoiminnan – kautta.

Lappeenrannan–Lahden teknillinen yliopisto LUT, Lahden ammattikorkeakoulu LAMK ja
Saimaan ammattikorkeakoulu muodostavat LUT-korkeakoulut. Se on laadukas, kokeileva ja energinen korkeakoulukeskittymä, jota yliopisto johtaa kansainvälisen mallin mukaisesti. Konsernissa LUT yliopistona tekee akateemista tutkimusta ja antaa tieteelliseen tutkimukseen perustuvaa ylintä koulutusta. LAMK ja Saimaa antavat työelämälähtöistä koulutusta sekä tekevät soveltavaa tutkimus- kehitys- ja innovaatiotoimintaa.

Haemme projektityöntekijää LAMK StartUp Accelerator (LSA) hankkeeseen ajalle 1.8.2019 - 31.10.2020. Hankkeessa kehitetään uusia käytäntöjä lupaavien liiketoimintaideoiden tunnistamiseen sekä olemassa olevien ja Startup-yritysten liiketoiminnan kiihdyttämiseen.
Keskeiset työtehtävät
Projektityöntekijä toimii opiskelijoiden keskuudessa yrittäjyysneuvojana, yrittäjyyttä edistävien ideoiden kerääjänä ja toteuttajana. Tehtäviin kuuluu liikeideakilpailun toteuttaminen ja yrittäjyystapahtumien markkinointi opiskelijoiden keskuudessa. LAMKin opiskelijayrittäjyyden rakentaminen yhdessä LSA-hankkeen henkilöstön kanssa sekä projektiassistentin tehtävät.
Edellytettävä koulutus
Alempi korkeakoulututkinto (tai opinnot Lahden AMK:ssa tai Saimaan AMK:ssa valmistumisvaiheessa).
Edellytettävä osaaminen ja työkokemus
Hiljattain ammattikorkeakoulusta valmistunut opiskelija, joka tuntee opiskelijan arjen ja voi toimia vertaismentorina. Tapahtumajärjestämisen osaamista, opiskelijayrittäjyyden eri muotojen ja toimintamallien tuntemus, hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, englanninkielen hyvä hallinta.
Arvostettava osaaminen ja työkokemus
Kokemusta (opiskelija-) tapahtumien järjestämisestä, opiskelijayrittäjyyden edistämisestä sekä opiskelijayrittäjänä toimimisesta.
Koeaika
6 kk
Palkkauksen peruste
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.
Lisätietojen antajat
TKI-johtaja Kristiina Soini-Salomaa p. 044 708 1813 tai projektipäällikkö Martti Mäkimattila p. 040 738 8177. (Sähköpostit: etunimi.sukunimi@lamk.fi)
Hakuaika
05.06.2019 - 16.06.2019