Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta

Lahden ammattikorkeakoulu on maakunnan vaikuttava, kansainvälisesti arvostettu ja verkostoitunut monialainen TKI-toimija.

TKI-toimintaamme linjaavat LAMKin strategiset painoalat, joita ovat muotoilu, älykäs liiketoiminta, hyvinvointi ja uudistava kasvu sekä kiertotalouden ratkaisut. Käytäntölähtöinen, uutta luova ja konkreettisia tuloksia tuova TKI-toiminta edistää Päijät-Hämeen kasvua ja kilpailukykyä sekä hyvinvointia ja työllisyyttä painoalapohjaisesti. 

Teemme tiivistä yhteistyötä yritysten, julkisen sektorin, korkeakoulujen ja kehittämisorganisaatioiden kanssa. Kehittämisprojektimme ovat asiakas- ja tarvelähtöisiä ja integroituvat kiinteästi koulutukseen. Tarjoamme monialaista osaamista ja tuoreita opiskelijaideoita.

Tutustu käynnissä oleviin TKI-projekteihimme! ​​​​

Strategiset painoalat

 Hyvinvointi ja uudistava kasvu

Kiertotalouden ratkaisutÄlykäs liiketoimintaMuotoilun painoala

Kuva
Uudella kampuksella voit työskennellä milloin vain

Tutustu TKI-projekteihimme!

Projektit tarjoavat työ- ja elinkeinoelämän organisaatioille yhden väylän oman toiminnan kehittämiseen. Yritykset ja yhteisöt voivat liittyä olemassa oleviin projekteihin tai ehdottaa jotain kehittämisteemaa, jonka kautta organisaatiot pääsevät mukaan tuleviin projekteihin.

Avoimuus LAMKissa

Olemme Lahden ammattikorkeakoulussa sitoutuneet avoimen tieteen ja tutkimuksen edistämiseen kaikessa koulutustoiminnassa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa.