Hyvinvointi ja uudistava kasvu

Painoala edistää hyvinvointia ja alueellista kasvua kehittämällä osaamista, prosesseja ja toimintamalleja yhdessä työelämän kanssa. 

Keskeiset teemat: 

  • Hyvinvointia luonnosta ja liikkumisesta 
  • Älykäs omahoito ja hyvinvointiteknologia 
  • Sosiaalinen osallisuus 
  • Sote-palveluiden ja osaamisen kehittäminen

Kysy lisää!

Kati Peltonen
TKI-johtaja
Hyvinvointi ja uudistava kasvu -painoala
kati [dot] peltonenatlamk [dot] fi

Blog liftup

LAMKwell-being

Asiakasosaaja tietää, taitaa ja kehittää liiketoimintaansa ketterästi

Marraskuisena torstaipäivänä seitsemän päijäthämäläistä sosiaali- ja terveysalan yritystä kokoontuivat kehittämään liikeideaansa yhdessä 29 ylemmän ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan opiskelijan kanssa. Kehittämisen työkaluna käytettiin Business Model Canvasia (BMC). Canvasin avulla voidaan ytimekkäästi mallintaa liiketoimintaa ja nähdä, kuinka eri liiketoiminnan osat vaikuttavat toisiinsa. Mallin yhdeksän osaa luovat ymmärrystä tarkastelun kohteena olevan palvelun asiakkuudesta, arvontuottamisesta, yrityksen toiminnasta ja […]

Slush-kokemus on KOKEMUS

Slush on jo vuodesta 2008 lähtien tuonut yhteen kasvuyritykset, innovaatioiden rahoittajat ja median. Lahden ammattikorkeakoulun lehtori Tarja Korpela kuvaa kokemuksiaan tämän vuoden tapahtumasta.

Sosiaalialan koulutusta Lahdessa jo kolmekymmentä vuotta

LAMKilainen sosionomikoulutus täytti pyöreitä. Paikalle oli saapunut sosionomikoulutuksen nykyisten opettajien lisäksi yhteistyökumppaneita, entisiä opiskelijoita sekä opettajia.