Ostoskorissa
  tuotetta

​Julkaisut

Lahden ammattikorkeakoulun julkaisusarjan tavoitteena on julkaista ammatillisen korkeakoulutuksen kannalta merkittäviä tutkimuksia, raportteja, opinnäytetöitä ja oppimateriaalia sekä tehdä tunnetuksi alueellista osaamista. Julkaisusarjan lisäksi henkilöstö julkaisee artikkeleita erilaisissa ammatillisissa ja tieteellisissä julkaisuissa.

Lahden ammattikorkeakoulun julkaisusarjan julkaisut


Vuodesta 2006 alkaen julkaistu aineisto on selailtavissa Masto-Finnassa ja ammattikorkeakoulujen Theseus-verkkokirjastossa. Theseus-verkkokirjastosta löytyvät julkaistut opinnäytetyöt ja LAMKin julkaisusarjan julkaisut sekä rinnakkaistallenteita. 


Masto-Finna

Lahden ammattikorkeakoulun verkkolehdet

LAMKpub on Lahden ammattikorkeakoulun open access -julkaisualusta, jolla julkaistaan LAMKin henkilökunnan, opiskelijoiden ja yhteistyökumppaneiden artikkeleita ja audiovisuaalisia julkaisuja. Alustalla julkaistaan kahta lehteä, LAMK Pro ja LAMK RDI Journal. Molemmat lehdet ovat jatkuvasti päivittyviä.

  • LAMK Pro julkaisee suurelle yleisölle tai oman alan ammattiyhteisölle suunnattuja artikkeleita, jotka voivat olla mm. katsauksia oman alan opetuksen kehitykseen, hankkeiden kuulumisia tai perusteltuja kannanottoja ajankohtaiseen keskusteluun.
  • LAMK RDI Journal julkaisee pidempiä artikkeleita, jotka käsittelevät LAMKin TKI-toiminnassa syntyneitä tuloksia (mm. työelämän kehittämishankkeet, YAMK-työnä tehdyt kehittämishankkeet) ja joissa tulee olla selkeä tutkimusasetelma ja -aineisto.

LAMKpub -alustalla julkaistavien verkkolehtien päätoimittaja on Miia Willman. Toimituskuntana on Lahden korkeakoulukirjaston Julkaisutiimi.


Aiemmat verkkolehdet

Verkkolehti Lahtinen ilmestyi vuosina 2013-2016 ja The Bay City News vuosina 2014-2016. Ne eivät enää vastaanota eivätkä julkaise uusia artikkeleita. Verkkolehtien sisällöt ovat kuitenkin edelleen vapaasti ja avoimesti kaikkien kiinnostuneiden luettavissa.

Julkaisujen tilaaminen

Voit tilata painettuja julkaisuja sähköpostitse osoitteesta julkaisut[@]lamk.fi. Lähetämme painetut julkaisut postitse - sähköiset julkaisut voit ladata suoraan sivuiltamme. Mahdollisten maksullisten julkaisujen osalta lähetämme laskun.

Lisätietoja

julkaisut[@]lamk.fi​​​​​​​​