Ostoskorissa
  tuotetta

Esittely - tekniikan ala

Haluatko valmistua insinööriksi, joka ratkaisee monipuolisia teknisiä haasteita yritysten kehitys-, johto- tai suunnittelutehtävissä? Tekniikan alalla voit opiskella insinööriksi joko konetekniikassa (mekatroniikka), prosessi- ja materiaalitekniikassa (puutekniikka, polymeeri- ja kuitutekniikka), tieto- ja viestintätekniikassa (mediatekniikka, ohjelmistotekniikka, tietoverkot) tai energia- ja ympäristötekniikassa (ympäristö- ja energiatekniikka, yhdyskuntasuunnittelu).

Nelivuotiset opinnot aloitetaan perehtymällä matemaattis-luonnontieteellisiin aineisiin ja niitä jatketaan syventymällä oman alan opintoihin. Viimeisen vuoden keskeinen osa on opinnäytetyö, joka usein tehdään yritysten tai julkisyhteisöjen tarpeisiin.

Voit suorittaa opintosi kokopäiväisesti opiskelemalla tai joustavina monimuoto-opintoina esimerkiksi työsi ohessa. Tarjolla on myös ylempi AMK-tutkinto englanniksi, tekniikan alan monipuolista täydennyskoulutusta alan ammattilaisille sekä kaikille avoimia avoimen ammattikorkeakoulun opintojaksoja.