Ostoskorissa
  tuotetta

TOTEEMI 

​Työstä oppimassa, työ​hön

Toteemi –hanke tutkii ja kehittää käytännönläheisiä malleja työn ja korkeakouluopintojen yhdistämiseen. 

LAMKin Tapahtumatuotannossa oppimassa –osahankkeen tavoitteena on rakentaa, pilotoida ja arvioida väyläopintoja tukeva toimintamalli, joka ottaa huomioon sekä elinkeinoelämän että opiskelijan tarpeet. Toimintamallin kehittämisellä pyritään varmistamaan opiskelijalle laadukas kokonaisvaltainen tapahtumatuotannon työssäoppimiskokemus ja samalla rakentamaan entistä tiiviimpää, tuloksellisempaa ja vaikuttavampaa yhteistyömallia tapahtumakentälle ammattikorkeakoulun ja elinkeinoelämän välille. 

Osahankkeen toteutuksessa kehitetään monialainen ja työelämälähtöinen tapahtumaosaamiseen keskittyvä Tapahtumaväylä. Väyläopinnot koostuvat kolmesta 15 opintopisteen laajuisesta moduulista ja niiden aikana opiskelijat pääsevät työskentelemään esimerkiksi kulttuuri-, liikunta-, urheilu-, messu- tai yritystapahtumissa.

Ihminen, jolla on toteemi, kokee omaavansa toteeminsa voimia ja olemusta. Toteemi voi yhdistää myös joukkoa ihmisiä tai kokonaista heimoa. LAMKin tapahtumaopiskelijoiden heimo kantaa ylpeästi tunnusta Lamk Event Crew. Heidät tunnistaa tapahtumissa tapahtumapassista ja sosiaalisessa mediassa hashtagista #lamkeventcrew


​​​​​​​​