Ostoskorissa
  tuotetta

Kier​​toliike 

Kiertoliike – Päijät-Hämeen kiertotalousmalli ja uudet liiketoimintamahdollisuudet –projektin tavoitteena on tukea alueen liiketoiminnan kehittymistä kiertotalouden suuntaan. 
Projektissa tehdään alueellinen kiertotalousmalli ja sen pohjalta road map kohti kiertotaloutta. Malliin kootaan tieto biologisista ja teknisistä materiaalivirroista sekä palveluista. Palvelut voivat liittyä esim. uudelleenkäyttöön, korjaamiseen tai jakamistalouteeen. Kiertotalousmallista tunnistetuista liiketoimintamahdollisuuksista vähintään viisi työstetään liiketoimintasuunnitelmiksi.

Kiertoliikkeessä toteutetaan lisäksi pilotteja ja demoja, joita ovat: toteutusmalli yhteisille demonstraatioympäristöille, kierrätysmateriaalikirjasto, täyden palvelun kierrätyskeskus, muotoiluprojektien protot sekä massalaitoksen toteuttamissuunnitelma. Projektissa haetaan myös kansainvälistä rahoitusta toiminnan laajentamiseksi. 

Lue lisää projektista sen omilta nettisivuilta: https://kiertoa.wordpress.com/

Kiertoliike-projektin toteuttamisaika on 1.3.2016 – 31.8.2018 ja se toteutetaan Euroopan unionin aluekehitysrahaston tuella. Projektin toteuttajia ovat LAMKin lisäksi Lappeenrannan teknillisen yliopiston Lahden yksikkö, Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy, Muovipoli Oy ja Lahden Työn Paikka Oy.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Maarit Virtanen
044 708 1260
maarit.virtanen[@]lamk.fi

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​